...
Napisał(a)
kurde,... ale to hcg podbija faktycznie estro ? to jak teraz mam podbite i wbije hcg to podbije mi jeszcze bardziej ? jak to działa Panowie, bo nie znalazłem w necie żadnego opisu... to jest podbite tylko chwilowo przez hcg ? Jest sens robić badania czy poczekać tydzień czy 10 dni z badaniami ? ale nie chce czekać z badaniami też bo chce wszystko wyregulować do odpowiedniego poziomu... Doradźcie coś Panowie ! ;)
...
Napisał(a)
Jak Cię pili masz ciśnienie to rób od ręki. Później zweryfikujesz będziesz miał jasność jak u Ciebie to wpływa.
1
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Dokladnie j/w tym bardziej ze zaczynasz miec dolegliwosci i podejrzewasz podwyzszone estro. Wiec najpierw badania, pozniej HCG i inhibitor aromatazy
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
Zrobiłem jak radziliście - czyli wstrzymałem się o te 2 dni i zrobiłem badania wyniki:
Progesteron - 0,30 ng/ml NORMA: 01,0 - 0,20 H
Estradiol - 88,00 pg/ml NORMA 11.00 - 44.00 H
Testosteron >3460.80 ng/dl NORMA 240,24 - 870,68 H
Czekam jeszcze na progesteron - Na teraz widać że wszystko przekroczone teść chyba całkiem dobrze ?
Jeśli chodzi o moje odczucia to nie jest źle... ale nie mam takiego POWERA jak na początku cyklu i takiego libidu Fakja co prawda wstaje ale maratonu całonocnego to bym nie dał rady.... 2x już nie dam rady nawet...
Do tego lekko czasami swędzą suty albo mam shizę :) już sam nie wiem.... boje się gino
Założenie jest takie że chce dalej wbijać teścia jestem w 12/13 tygodniu cyklu wyniki powyżej
Jak właściwie użyć IA w jakich dawkach i w jakich dawkach właściwie teraz użyć HCG -
w domu mam 10 000 hcg oraz IA: EXEMESTAN (XTANE) (30tab, 25mg/1tab)
Progesteron - 0,30 ng/ml NORMA: 01,0 - 0,20 H
Estradiol - 88,00 pg/ml NORMA 11.00 - 44.00 H
Testosteron >3460.80 ng/dl NORMA 240,24 - 870,68 H
Czekam jeszcze na progesteron - Na teraz widać że wszystko przekroczone teść chyba całkiem dobrze ?
Jeśli chodzi o moje odczucia to nie jest źle... ale nie mam takiego POWERA jak na początku cyklu i takiego libidu Fakja co prawda wstaje ale maratonu całonocnego to bym nie dał rady.... 2x już nie dam rady nawet...
Do tego lekko czasami swędzą suty albo mam shizę :) już sam nie wiem.... boje się gino
Założenie jest takie że chce dalej wbijać teścia jestem w 12/13 tygodniu cyklu wyniki powyżej
Jak właściwie użyć IA w jakich dawkach i w jakich dawkach właściwie teraz użyć HCG -
w domu mam 10 000 hcg oraz IA: EXEMESTAN (XTANE) (30tab, 25mg/1tab)
...
Napisał(a)
Temat zbyt długo widocznie rozciągnięty w czasie.... do zamknięcia odnośnie tematu zakładam nowego posta już z wszystkimi danymi i podsumowaniem.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Poerwszy cykl teścia
Następny temat