SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

NOWY SPALACZ-POLECAM

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 6546

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 570 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 3274

CHcialem wam przedstawic nowy splaczacz który pojawil sie w POlsce niedawno myśle ze jest on ciekawy zainteresowania i przedewszystkim niedrogi

WHITE KIDNEY CAPS

1 tabletka WHITE KIDNEY BEAN CAPS neutralizuje około 1100 kcal!!!

1 tabletka zawiera 500 mg, ale tabletek w opakowaniu jest aż 60, co czyni naszą ofertę najlepszą na Allegro!

Udowodnione naukowo działanie FASOLAMINA - ekstrakt z fasoli zawiera substancje neutralizującą skrobie.

Wyciąg z fasoli odchudza - neutralizuje spożytą skrobię przez co zapobiega odkładaniu tłuszczu.

Rozkład skrobi w organizmie odbywa się za pomocą enzymu alfa-amylazy produkowanego przez trzustkę. Ekstrakt z nasion fasoli zawiera neutralną substancję nazwaną FASOLAMINA, która blokuje działanie alfa-amylazy zanim enzym zdąży przetworzyć skrobię na glukozę, a następnie tłuszcz. Oznacza to, że spożyte węglowodany nie zostają strawione. Ekstrakt z fasoli neutralizuje je, sprawia, że przelatują one przez układ pokarmowy i zostają wydalone. Nie gromadzą się w postaci tkanki tłuszczowej.

Zjadane z przyjemnością dania, zawierające węglowodany, zostają zneutralizowane i przelatują przez układ trawienny nie powodując powstawania niechcianych wałeczków tłuszczu!!!

Nasz wyciąg z fasoli jest rozwiązaniem dla osób, które nie wyobrażają sobie życia bez pierożków, kluseczek, bułeczek, kopytek, ziemniaków i ryżu, czyli potraw zawierających mnóstwo węglowodanów, głównie w postaci skrobi. A przecież od nadmiaru węglowodanów tyjemy szybciej niż od nadmiaru tłuszczów. Dlaczego?

Ponieważ węglowodany podczas trawienia rozkładane są na glukozę i w tej postaci przenikają do krwi. Część glukozy organizm zużywa na wytworzenie energii, lecz jej nadwyżki magazynuje w postaci tłuszczu. Można więc powiedzieć, że węglowodany są bardziej „tłuszczotwórcze" niż sam tłuszcz. Czyli, że kopytka bardziej nam „idą w bioderka" niż boczek.

Na szczęście znalazła się na to rada, a z pomocą przyszła jak zwykle nauka - wyciąg z fasoli.

Odchudza, neutralizuje spożytą skrobię przez co zapobiega odkładaniu tłuszczu.

ORYGINALNE NIEMIECKIE TABLETKI SPRAWDZONE PRZEZ TYSIĄCE UŻYTKOWNIKÓW.

1 op. 60 tabl. .

CENA ok 40ZL OSOBISCIE MYSLE ZE JEST TO CIEKAWE GODNE WYPRUBOWANIA.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1284 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 12989
Przemoo17 - ostroznie ze slowami, zanim zadasz kojelne pytanie (zalozysz kolejny topic) to przeczytaj swoja wypowiedz, a moze dojdziesz do jakis wnioskow, jezeli nie , heh ...

nie mam zamiaru ciebie bluzgac tylko zwracam uwage na to co piszesz, a zakladasz naprawde fantastyczne tematy

co do ilosci sogow to nie mam ich 1000 tu cie zaskocze bo nie mam nawet 700

temat zamkniety z mojej strony. pisz co chcesz. no comment ...

pozdro..

" (...) wystarczy ruszyć dupę i pokazać klasę (...) "
---------------------------------
www.jwip.pl
www.wlodarek.waw.pl

...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 40 Napisanych postów 2090 Wiek 39 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 20230
1 tabletka WHITE KIDNEY BEAN CAPS neutralizuje około 1100 kcal!!! -- po tym zdaniu dalej nie czytam to mi wystarczy
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 1838 Wiek 43 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 38624
wie ktoś co jak działa i czy działa taki wyciąg z fasoli??

Pamiętaj że: K.J.J.N.N.Ś

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 91 Napisanych postów 8680 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 31712
szczególnie polecam fasolaminę po bretońsku zapitą piwochlaniną - znanym wyciągiem z piwa zapobiegającym odkładaniu się głupoty w mózgowiu

"Energia przepływa, nie powinna stać.
A stoi gdy wątpisz w tę energię.
Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą.
Wówczas jesteś z siłą w harmonii."

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 2734 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 46343
nieciekawy
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 1642 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 16357
heh

"Dzisiaj jestem mały, jutro będe duży"
Najlepsze wg was stacki kreatynowe - ankieta http://www.sfd.pl/temat245224_strona1/ 

...
Napisał(a)
ambroziak Farmakolog
Ekspert
Szacuny 133 Napisanych postów 9767 Wiek 6 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 23580
Dla sportowców raczej nieprzydatny. Dla kobiet z nadwagą może być, ale tylko dla tych, które nie mogą powstrzymać się od kluchów i ciepłych bułeczek. Na tłuste żarcie i słodycze to nie działa.

S. Ambroziak

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1213 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 25292
chyba to bedzie post roku, nawet lepszy od brązera.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 2650 Wiek 38 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 66285
Niezły bzdet z tymi kcal.

Tylko głupcy nie mylą sie nigdy - Sokrates.

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1213 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 25292
1100 - 4 woreczki ryżu .
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 63 Napisanych postów 5807 Wiek 52 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 40909
fajne...

wesoły produkt... Phaseolus vulgaris... najnowszy klimat odchudzający...

qrde tyle lat jadłem fasolkę po bretońsku i nawet nie wiedziałem, ze tracę na wadze...

Willhelm

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

poprawa nastroju

Następny temat

Co sadzicie ??

electro
Polecane artykuły