...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
ćwicze ponad rok !a fotrki wzuciłem do starego posta ! wiec nie wiem o co sie czepiasz ! warze 77 przy wzroscie 176 to chyba zeczywiscie strasznei mało nie ? powinienem warzyc 90 ?? czy 120 ? etipczyk to ty sam jestes ! albop masz tyle tłuszczu ze masz kompleksy nie wiem ! wiec sie nei wp*****laj jak cie ktos nie prosi o to !
...
Napisał(a)
Co wy do kurvy nędzy robicice, że tak wyglądacie po 9 miesiącach ćwiczeń? Ja ćwicze już 3 lata i za*****a tak nie wyglądam.
...
Napisał(a)
to musiałeś się przez te 3 lata op*****lać 

~ nie cierpię czarnuchów, pedałów i wazeliniarzy ~
...
Napisał(a)
ale ręki pod bica niemusiałeś podkładać
.... ale tak to za***iscie jakie suple zapodawałeś?

...
Napisał(a)
heh no wiem ze nie musial chcialem zeby ladniej foto wyszlo hehehe :P drugiej reki juz nei moglem wlozyc dobrze pod bica bo trzymalem w niej aparat :P a z suplami to tak przed wakacjam icwiczylem jakies 5 miesiecy i wtedy wziolem sobie 750 g bialka i kreatyne 250 g pozniej byla mala przerwa w cwiczeniu < wakacje > no i p owakacjach sobie zjadlem 1 kg bialka i 1 kg carbo ! i bylo by tyle :) teraz planuje po nowym roku zapodać jakas kretynke jaka byscie polecili ? z gory dzieki :)
...
Napisał(a)
to ja proponuje Prolab kreatyne
zdjecia za***iste !! Oby tak dalej

zdjecia za***iste !! Oby tak dalej

co nas nie zabije to nas wzmocni...
zmieniłem światopogląd od kiedy dowiedziałem sie że kwaśniewski to żyd!!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!