...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Jest estetycznie i to mi sie podoba
Z tego wszytskiego to chyba łapa i nogi najbardziej odstaja od reszty...
Sog.
Zmieniony przez - GAL1 w dniu 2005-02-09 20:22:52

Sog.
Zmieniony przez - GAL1 w dniu 2005-02-09 20:22:52
>>>Zapraszam do moich fotek<<<
http://www.sfd.pl/temat230831/
...
Napisał(a)
wielkie dzieki za podpowiedz ! ale mam problem z tymi ramionami ! nie ida nic a nic ! a za nogi wezme sie ostro jak sie ociepli ! bo w zimie to ciezk ona zezbe leciec chyba :D pozdro !
...
Napisał(a)
Ludzie, bądźcie bardziej krytyczni. Wszyscy podniecacie się byle gościem z ulicy, który ma żeźbę i nieco mięsa...
I znów jakiś post, "o ćwicze od 2 dni, oceńcie mnie, bo nie wiem czy mam przypakować bakri czy łydki..." :)
Po prostu żenada dla tego sportu.
Proszę zauważyć że o ocenę proszą tylko ludzie, którzy ledwo ci zaczeli ćwiczyć...
Proszę się nie zachwycać forkami ludzi szczupłych, bo to po prostu chwyt optyczny na jakość wyglądu. Równie dobrze mogę wziąć byle Etiopczyka na siłownię, i po pół roku ćwiczeń będzie wyglądać jeszcze lepiej...
Ubierze się w koszule, i nikt nigdy by nie wpadł że on giedyś na oczy siłownię widział...
I znów jakiś post, "o ćwicze od 2 dni, oceńcie mnie, bo nie wiem czy mam przypakować bakri czy łydki..." :)
Po prostu żenada dla tego sportu.
Proszę zauważyć że o ocenę proszą tylko ludzie, którzy ledwo ci zaczeli ćwiczyć...
Proszę się nie zachwycać forkami ludzi szczupłych, bo to po prostu chwyt optyczny na jakość wyglądu. Równie dobrze mogę wziąć byle Etiopczyka na siłownię, i po pół roku ćwiczeń będzie wyglądać jeszcze lepiej...
Ubierze się w koszule, i nikt nigdy by nie wpadł że on giedyś na oczy siłownię widział...
...
Napisał(a)
ćwicze ponad rok !a fotrki wzuciłem do starego posta ! wiec nie wiem o co sie czepiasz ! warze 77 przy wzroscie 176 to chyba zeczywiscie strasznei mało nie ? powinienem warzyc 90 ?? czy 120 ? etipczyk to ty sam jestes ! albop masz tyle tłuszczu ze masz kompleksy nie wiem ! wiec sie nei wp*****laj jak cie ktos nie prosi o to !
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!