WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Markus Ruhl aktualna forma

temat działu:

Aktualności - Kulturystyka i Fitness

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 308488

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 717 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 16072
_Richard_ a zobacz jakiś filmik ile on na bary zakłada
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11204 Napisanych postów 52091 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Nie spotkalem si jescze kiedy jedzie na barki sztanga :)
Jesli znasz jakis to wrzuc :)
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 378 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 6657
on wszystko robi na suwnicy, nie widzialem ngidy markusa z wolnym ciezarem w reku.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11204 Napisanych postów 52091 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
No ja tak samo :)
Dlatego wlasnie napisalem ze jak ktos zna niech wrzuci ;p
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 2679 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 36561
słabi z was fani markusa tyle wam powiem bodajże w Big and loving it robił na wolnych
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 12 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 371
dla mnie Markus Ruhl , jest legendą .. mam go nawet w swoim Avku :)

Życzę wam, żebyście mieli dobrą pogodę w Chorwacji. Mówią, że to dziki kraj, że gorszy od Polski, niekulturalny znaczy... Ale mój znajomy był i mówi, że było fajnie. A jak auto zostawisz na ulicy otwarte, to nic. A jak się napiją, to się nie nap*****lają, tylko się bawią i śpiewają. A, i kible mają czyste. Nie to, co u nas – upieprzysz się po kostki w moczu.

...
Napisał(a)
Ekspert
No gosciu jest niesamowity, wielki szacunek nalezy mu sie a pozatym w swoich wywiadach bardzo wporzadku :)
...
Napisał(a)
Ekspert

Jedna z moich ulubionych fotek
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 30 Napisanych postów 1296 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 9460
olbrzym !!!!

Nie boje się,że umrę,boje się tylko,że zabraknie dla mnie ciężarów na siłowni !!!

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 574 Napisanych postów 1161 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 35927
mnie ta fotka na silownie niejako zaciagnela;d

Chciałem być kulturysta bo chciałem pizgac zardzewiałym żelastwem a nie biegać co chwilę do apteki po igły i do laboratorium badać hematokryt.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

co to za kulturysta??

Następny temat

DOBRY FILMIK !!!

electro
Polecane artykuły