Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

MINI-KONKURS FITNESS AUTHORITY!!!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 15337

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
malisz Fitness Authority
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 574 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 7282

Witam!

W imieniu firmy Fitness Authority oglaszam mini-konkurs :]

Dla 10 osob ktore najlepiej opisza:

- Wlasne wrazenia po uzyciu Shock Therapy
- Dlaczego wedlug was produkt ten jest godny uwagi?
- Dla tych ktorzy jeszcze nie probowali ST proponuje napisac dlaczego chcieliby sprobowac?

*Mile widziane uwagi dotyczace skladu! co w nim wam sie najbardziej podoba? co najlepiej odczuwacie? itd.

Nagroda nasz nowy produkt Shock Therapy w wygodnych jednorazowych opakowaniach!

Pozdrawiam!

Zmieniony przez - malisz w dniu 2007-02-23 17:16:09

OFICJALNY DYSTRYBUTOR ODŻYWEK I SUPLEMENTÓW FA
Universal,MuscleTech,PVL,EFX,Premium,Sports One,Vitargo
Info: PM lub GG 2991831,e-mail: [email protected]

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 1866 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 25068
Z faku, ze jakiś czas temu udało mi sie wygrac próbki od FA chciałem opisac działamnie ostatniego produktu który był głównym produktem w całym zestawie próbek. Shock Therapy bo o nim mowa wywarł na mnie bobowe wrażenie ponieważ:

Rozpuszczalność: bardzo dobra, rozpuściłem go w niewielkiej ilości ciepłej wody i po kilku ruchach buteleczką wszystko ładnie sie rozmieszało. Zostało na dnie dosłownie kilka drobinek produktu..

Smak: słodki, moim zdaniem bardzo dobry. Przypominał mi w smaku XpEnergized o smaku tropical berry. Smak samego shocka był mocno wiśniowy i nie czułem żadnej chemi w tym.. Na dłuższą mete myslę, że by sie nie znudził.

Działanie: Moge powiedzieć szczerze, że Shock Therapy DZIAŁA. Podczas treningu czułem się mocno skoncentrowany na ćwiczeniach, wytrzymałośc podczas treningu również się zwiekszyła. Zaliczyłem wszystkie ciężary z którymy walczyłem 2 tygodnie temu. Pobudzenia wielkiego nie czułem niestety ale to tylko jedna porcja. Jednakże polecam wszystkim którzy chcą zainwestować w dopalacz przedtreningowy.

Drógim produktem (próbką) był Storm. Moge powiedzieć jedynie że:

Smak: bardzo dobry, mocny winogronowy smak, słodki a takie smaki lubię. Bardzo przypadł mi do gustu, jest na prawde smaczny

Rozpuszczalność: Jak w pzypadku Shocka nie miałem problemów z rozpuszczaniem go nawet w chłodnej wodzie, na dnie nie zostało dosłownie nic

Działanie:Niestety nie moge ocenic działania po tylko jednej próbce, ale patrząc na skład myslę, że mozna by zrobić na tym porządny cykl.

Aha zapomniałem dopisac coś odnośnie tego czy miałem jakieś problemy zołądkowe Odpowiadam z pewnościa, że nie!!

Zmieniony przez - ramboszcza w dniu 2007-03-22 19:37:12
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 4596 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 35012
Czas trwania?
W srode zamowilem wlasnie Shock Therapy i czekam na dostawe. Wiec niedlugo bede mogl opisac wrazenie.
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BPL-G Fizjoterapeuta
Ekspert
Szacuny 2090 Napisanych postów 49893 Wiek 38 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 492546
jeszcze nie bralem kwestia czasu jakies 2-3 miesiace

-Dlaczego wedlug was produkt ten jest godny uwagi?
ciekawy sklad, dosc ekonomiczny produkt biorac porcje tylko przed treningiem

- Dla tych ktorzy jeszcze nie probowali ST proponuje napisac dlaczego chcieliby sprobowac?
nastepny cykl bede robil wlasnie na Shocku + Stormie , oba suple mam juz od jakis 2 miesiecy u siebie, mialem akurat mozliwosc kupic po okazyjnych cenach to skorzystalem, poza tym nie bez znaczenia byl tez udany test mietkiego wlasnie na tych produktach

*Mile widziane uwagi dotyczace skladu! co w nim wam sie najbardziej podoba? co najlepiej odczuwacie? itd.
jablczan kreatyny w ilosci 4g na porcje jest to swego rodzaju plus biorac ST do cyklu kreatynowego ale tez i minus w momencie gdyby chcialo sie barc jako dopalacz przedtreningowy miedzy cyklami

Zmieniony przez - BPL-G w dniu 2007-02-23 17:20:37
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 107 Napisanych postów 25330 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 182786
Nie ma jeszcze takich...

Na forum chodza sluchy ze niesamowicie pobudza i pompuje , a tak powaznie to ciekawy sklad noi rzeczywiscie bardzo pozytywne opinie innych

w sumie to tak samo jak napisalem wyzej

"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
ile kosztuje taka flaszka?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1289 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 16702

jescze nie probowalem !
ze wzgledu na sklad i ogolne referencje od osob, ktore stosowaly...

ze wzgledu na punkt numer 2

Magazines call me a bodybuilding star, girls call me a cock star...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
malisz Fitness Authority
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 574 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 7282
Bul

6,50zl

Z tym ze tego nie widac na fotce to jest pusta butelka szczelnie zamknieta z proszkiem w srodku! odkrecasz zalewasz woda potrzasasz wypijasz :]

OFICJALNY DYSTRYBUTOR ODŻYWEK I SUPLEMENTÓW FA
Universal,MuscleTech,PVL,EFX,Premium,Sports One,Vitargo
Info: PM lub GG 2991831,e-mail: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BPL-G Fizjoterapeuta
Ekspert
Szacuny 2090 Napisanych postów 49893 Wiek 38 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 492546
czyli ogolnie bez rewelacji bo jest to sama butelka z prochem w srodku (jedna porcja) i trzeba zalac woda zmieszac i mozna wypic, czyli w sumie zadna roznica czy wsypiesz proch do szejkera zamieszasz i masz to samo

jesli dobrze zrozumialem wypowiedz mailsza
...
Napisał(a)
Usunięty przez Gawlinda za pkt 1 regulaminu
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 1857 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 7508
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6313 Napisanych postów 78039 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 767029

Niezle pobudzenie i odczuwalna pompa.

Jezeli ktos lubi cwiczyc na pompie po ciezkich dniach pracy lub nauki to polecam.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 794 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 27328
Miałem próbkę z opakowania Storma. Wrażenia? Jak na karuzeli. Facet od wf-u, do którego chodziłem na siłkę dopytywał mnie się wyraźnie zaniepokojony, czy nie brałem czegoś nielegalnego, bo dźwigałem o wiele cięższe żelastwo niż zwykle!
Daje porządnego kopa, a w opakowaniu,gdzie jest 50 porcji, wychodzi bardzo ekonomicznie. I zawiera dobrą dawkę jabłczanu kreatyny
Jeśli chcesz udanego treningu - bierz Shocka, zszokuje Cię na maksa!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pytanie na szybkiego

Następny temat

Witaminy na sen?

Spalanie
Polecane artykuły