Z faku, ze jakiś czas temu udało mi sie wygrac próbki od FA chciałem opisac działamnie ostatniego produktu który był
głównym produktem w całym zestawie próbek.
Shock Therapy bo o nim mowa wywarł na mnie bobowe wrażenie ponieważ:
Rozpuszczalność: bardzo dobra, rozpuściłem go w niewielkiej ilości ciepłej wody i po kilku ruchach buteleczką wszystko ładnie sie rozmieszało. Zostało na dnie dosłownie kilka drobinek produktu..
Smak: słodki, moim zdaniem bardzo dobry. Przypominał mi w smaku XpEnergized o smaku tropical berry. Smak samego shocka był mocno wiśniowy i nie czułem żadnej chemi w tym.. Na dłuższą mete myslę, że by sie nie znudził.
Działanie: Moge powiedzieć szczerze, że
Shock Therapy DZIAŁA. Podczas treningu czułem się mocno skoncentrowany na ćwiczeniach, wytrzymałośc podczas treningu również się zwiekszyła. Zaliczyłem wszystkie ciężary z którymy walczyłem 2 tygodnie temu. Pobudzenia wielkiego nie czułem niestety ale to tylko jedna porcja. Jednakże polecam wszystkim którzy chcą zainwestować w
dopalacz przedtreningowy.
Drógim produktem (próbką) był
Storm. Moge powiedzieć jedynie że:
Smak: bardzo dobry, mocny winogronowy smak, słodki a takie smaki lubię. Bardzo przypadł mi do gustu, jest na prawde smaczny
Rozpuszczalność: Jak w pzypadku Shocka nie miałem problemów z rozpuszczaniem go nawet w chłodnej wodzie, na dnie nie zostało dosłownie nic
Działanie:Niestety nie moge ocenic działania po tylko jednej próbce, ale patrząc na skład myslę, że mozna by zrobić na tym porządny cykl.
Aha zapomniałem dopisac coś odnośnie tego czy miałem jakieś problemy zołądkowe

Odpowiadam z pewnościa, że nie!!
Zmieniony przez - ramboszcza w dniu 2007-03-22 19:37:12