- Wlasne wrazenia po uzyciu FA Vitargo
- Dlaczego wedlug was produkt ten jest godny uwagi?
- Dla tych ktorzy jeszcze nie probowali FA Vitargo proponuje napisac dlaczego chcieliby sprobowac?
Nagroda jak na zdjeciu!
Pozdrawiam!
OFICJALNY DYSTRYBUTOR ODŻYWEK I SUPLEMENTÓW FA
Universal,MuscleTech,PVL,EFX,Premium,Sports One,Vitargo
Info: PM lub GG 2991831,e-mail: [email protected]
Szacuny
4
Napisanych postów
724
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
8440
- Wlasne wrazenia po uzyciu FA Vitargo - jeszzce nie brałem
- Dlaczego wedlug was produkt ten jest godny uwagi? - bardzo dobry skład
- Dla tych ktorzy jeszcze nie probowali FA Vitargo proponuje napisac dlaczego chcieliby sprobowac? - ze względu na jakość suplementu , zbiera sporo pozytywnych opinii dlatego zamierzam go wypróbować ( po cichu licze na 50% teścik w którym miałbym użyć Vitarga :D )
Pozdrawiam B.Mariusz
Szacuny
0
Napisanych postów
77
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
23691
Dla tych ktorzy jeszcze nie probowali FA Vitargo proponuje napisac dlaczego chcieliby sprobowac?
Dużo się nasłuchałem na temat vitargo, na pewno ciekawi mnie czy odczuje różnice pomiędzy zwykłym carbo a vitargo(produkt ten nie jest tani), po carbo mam częste uczucie senności (może za dużo jednrazowo sypie). I nie ukrywam, że podoba mi się bidon
Szacuny
2
Napisanych postów
94
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2244
WLASNE WRAZENIA:
napewno to ze byl to udany zakup, nie ma czego zalować bo produkt robi swoje a efekty sa takie jakie zwykle po produktach FA czyli piorunujące:)
DLACZEGO JEST WARTY UWAGI?
dlatego że cena nie jest az tak wysoka, a efekty tak jak pisalem, godne jakosci FA
Szacuny
90
Napisanych postów
6889
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
100566
- Wlasne wrazenia po uzyciu FA Vitargo / Jeszcze nie próbowałem, ale mam nadzieje że wypróbuje
- Dlaczego wedlug was produkt ten jest godny uwagi? / Pozytywne wypowiedzi specjalistów z dziedziny suplementacji, świadczące o przewadze vitargo nad carbo.
- Dla tych ktorzy jeszcze nie probowali FA Vitargo proponuje napisac dlaczego chcieliby sprobowac? / Smak.
Szacuny
8
Napisanych postów
1192
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
15141
-Wlasne wrazenia po uzyciu FA Vitargo? *Nie brałem..
-Dlaczego wedlug was produkt ten jest godny uwagi? *Tego jezcze nie wiem?
-Dla tych ktorzy jeszcze nie probowali FA Vitargo proponuje napisac dlaczego chcieliby sprobowac? *Czytałem coś o tym produkcie więc chciałbym się przekonać co i jak z nim
Szacuny
17
Napisanych postów
2971
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
32053
- Zawartosc skrobii zamiast standradowych w carbo maltodekstryn. Ciekawy mix substancji o roznym dzialaniu.
- Jeszcze nie brałem, chciałbym chociażby aby sprawdzic w jakim stopniu wysoka cena produktu oddaje jego jakosc. Sprawdzic rowniez roznica w dzialniu miedzy carbo a vitargo, o ile bedzie to odczuwalne dla mnie.
Szacuny
11
Napisanych postów
1529
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
9814
Jeszcze nie próbowałem
Ciekawy skład, jak i produkt szczególnie w moim przypadku i wszystkich, którzy są na redukcji.
Dlaczego?
Podczas ciezkich treningów i diecie o niskiej podazy weglowodanów moze okazac sie bardzo przydatne, kiedy kalorycznosc jest mocno uszczuplona, a czlowiek wraca z treningu zmeczony jak kon po westernie Bynajmniej w opisie Vitargo jest wskazana jego przewaga nad carbo.
Szacuny
438
Napisanych postów
2750
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
19611
- Wlasne wrazenia po uzyciu FA Vitargo
jeszcze nie probowalem
- Dlaczego wedlug was produkt ten jest godny uwagi?
poniewaz posiada szybka wnikalnosc,jest bardzo dobry do ladowan
- Dla tych ktorzy jeszcze nie probowali FA Vitargo proponuje napisac dlaczego chcieliby sprobowac?
poniewaz warto probowac rzeczy ktorych sie jeszcze nie probowalo, chociazby dla wlasnej sfatysfakcji i zeby samemu na sobie wyprobowac dzialanie :)