Szacuny
0
Napisanych postów
108
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2298
Witam,czy jest ktos z was co cwiczyl nie wiem,z rok(sila co 2-3 dni,odzywki itd) i dalej normalnie rosl??(wzrost,nie masa) matka mi mozg pierze ze nie urosne jak bede cwiczyl.Pozdrawiam
Szacuny
48
Napisanych postów
19680
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
52823
tak rosnie sie w gore jeszcze zlaezy od wieku, ale rosnie a tak poza tym to zalezy od genetyki, no i nie obciazac kregoslupa, MC, przysiady, wysikania na barki na stoaco
Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
AllianceBJJ
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
97
Siłownia i ćwiczenia fizyczne raczej nie mają wpływu na to ile jeszcze urośniesz... (jeżeli mają to na pewno korzystny) To zależy przede wszystkim od genetyki (jak wysokich masz rodziców i dziadków) W sumie to i dobrze... Gdyby wszyscy byli równego wzrostu byłoby po prostu nudno :)
Szacuny
14
Napisanych postów
1642
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
16357
jesli zaczyna sie cwiczenia zbyt szybko czyli w zbyt mlodym wieku i wykonuje sie cwiczenia ktore moga zahamowac wzrost to jest mozliwosc ze czlowiek moze nie urosnac lub urosnac mniej niz powinien.
Szacuny
0
Napisanych postów
108
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2298
juz troche usroslem ,mam 171cm,ale mam brata o ponad rok starszego i jest pare cm wyzszy,wiec sie martwie mam juz 18lat,ale mysle ze jeszcze urosne,a cwiczenia obciazajace??obciazajace jest cwicznie bicepsow na stojaco??nogi na maszynie??czy barki na siedzaco??pozdrawiam
Szacuny
4
Napisanych postów
270
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4518
"juz troche usroslem ,mam 171cm,ale mam brata o ponad rok starszego i jest pare cm wyzszy,wiec sie martwie mam juz 18lat,ale mysle ze jeszcze urosne,a cwiczenia obciazajace??obciazajace jest cwicznie bicepsow na stojaco??nogi na maszynie??czy barki na siedzaco??pozdrawiam
"
głowa do góry , myśle że nie , to gdybys codziennie wnosił jakies paczki czy rower to tez bys juz nie urósł nic na stojąco z wielkimi cieżarami etc; ) na siedząco chyba nie ma żadnego wpływu .. ale niech się pro odezwą :D
Szacuny
12
Napisanych postów
1582
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
20465
po kazdym treningu zwisaj na drąku nagami w dół, masz miec je luźne 3 serie po tyle minut ile dasz rade wytrzymac a zobaczysz ze jeszcze z pare centymetrów urosniesz, ja tak urosłem 2 cm w 3miechy :]i mam prawie 20 lat i cwicze około 1,5 roku wiec głowa do góry