Witam... Mam 17lat... Chcialbym przybrac na masie...
Waga : 65
Wzrost : 188
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : Bardo mało (Jestem chudy)
Aktywność w ciągu dnia : Szkoła
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : Rożne sporty druzynowe, parkour, akrobatyka
Odżywianie : staram się jeść w mare jak najwięcej
Cel : MASA
Ograniczenia żywieniowe : nie ma
Stan zdrowia : Super
Preferowane formy aktywności fizycznej : 3x WF, za miesiąc 3x w tygodniu siłownia, treningi pilkarskie + akro
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : OStrowia WPC 80 (teraz)
Stosowane wcześniej diety: BRAK
moje odżywianie sie wyglada w ten sposób:
Staram sie jesc rzeczy wysokoweglowodanowe... Wyglada to tak ze w dniu odzywiam sie mniejwiecej tak:
na sniadanie 30g WPc 80 + 2 jajka
II sniadanie jakies tam kanapki w sql z indycza piersia lub serem (sera lub pieersi bedzie z 30g
obiad: (to co mama ugotuje) Pochalaniam tego ile we mnie wlezie... Przewaznie jest to jakies 250g piersi z kurczaka + ziemniaki i jakas salatka... 10g oliwy z oliwek
PO treningu lub II obiad: 200g makaronu przeważnie+ 250ml jakiegos soku
Kolacja przewaznie 100g ryzu + jakies kanapki
II Kolacja 30g WPC 80
i spac;)
Dodatkowo miedzy tymi posilkami jem jakies 0,5kg jogurtow roznych.
Prowadze bardzo aktywny tryb zycia. pOdobno powinieniem jesc jakies 3-4g bialka na kg masy ciala... Wydaje mi sie ze spozywam wiecej bialka i weglow niz powinienem...
Moim cichym marzeniem jest 2kg na miesiac i czy na takiej "diecie" dam rade je spelnic? :D na silowni cwicze 3x tyg... Prosze o komentarze do mojego odzywiania i rady co zmienic i moze jakies przestrogi czy cus :) Nie chce siedziec nad posilkami z kalkulatorem i waga ;)
Waga : 65
Wzrost : 188
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : Bardo mało (Jestem chudy)
Aktywność w ciągu dnia : Szkoła
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : Rożne sporty druzynowe, parkour, akrobatyka
Odżywianie : staram się jeść w mare jak najwięcej
Cel : MASA
Ograniczenia żywieniowe : nie ma
Stan zdrowia : Super
Preferowane formy aktywności fizycznej : 3x WF, za miesiąc 3x w tygodniu siłownia, treningi pilkarskie + akro
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : OStrowia WPC 80 (teraz)
Stosowane wcześniej diety: BRAK
moje odżywianie sie wyglada w ten sposób:
Staram sie jesc rzeczy wysokoweglowodanowe... Wyglada to tak ze w dniu odzywiam sie mniejwiecej tak:
na sniadanie 30g WPc 80 + 2 jajka
II sniadanie jakies tam kanapki w sql z indycza piersia lub serem (sera lub pieersi bedzie z 30g
obiad: (to co mama ugotuje) Pochalaniam tego ile we mnie wlezie... Przewaznie jest to jakies 250g piersi z kurczaka + ziemniaki i jakas salatka... 10g oliwy z oliwek
PO treningu lub II obiad: 200g makaronu przeważnie+ 250ml jakiegos soku
Kolacja przewaznie 100g ryzu + jakies kanapki
II Kolacja 30g WPC 80
i spac;)
Dodatkowo miedzy tymi posilkami jem jakies 0,5kg jogurtow roznych.
Prowadze bardzo aktywny tryb zycia. pOdobno powinieniem jesc jakies 3-4g bialka na kg masy ciala... Wydaje mi sie ze spozywam wiecej bialka i weglow niz powinienem...
Moim cichym marzeniem jest 2kg na miesiac i czy na takiej "diecie" dam rade je spelnic? :D na silowni cwicze 3x tyg... Prosze o komentarze do mojego odzywiania i rady co zmienic i moze jakies przestrogi czy cus :) Nie chce siedziec nad posilkami z kalkulatorem i waga ;)