Witam. Moj problem polega na tym ze bylem 2 tyg w holandi w pracy sezonowej codziennie 4-5h snu i po 14h pracy staralem sie jesc najlepiej jak moglem bralem monohydrat kreatyne i miedzy kazda przerwa w pracy bcaa i po pracy, jednak nie cwiczylem nie mialem kiedy i gdzie (czasami pompki porobilem) z wagi duzo nie spadlem ponad 2 kg ale wyglądowo mocno zmalalem i twarz mi schudla. A wiec pytanie jak szybko wrocic do tamtych rozmiarow czy wystarczy zaczac dobry trening i wiecej snu i latwo wroci czy nie bedzie to takie latwe? najbardziej mnie obawia szczupla twarz ;/ Prosze o pomoc z gory dzieki!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
dietka starczy myślę (z własnego doświadczenia) 0 zero treningu miałem niestety ale przytyłem tak 7/8kg przybierając ok 1kg/tyg Znacznie polepszył mi się kształt twarzy
...
Napisał(a)
Dwa tygodnie to nie jest długo, trzymaj diete, zadbaj o dobry trening i regeneracje a bedzie ok

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!