Szacuny
1
Napisanych postów
198
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
643
jak cie bardzo boli to odpusc treningi z ciezarami,mialem podobny problem mi pomogly tzw.cwiczenia mckenziego,tylko poszukaj na necie bo nie pamietam juz dokladnie zeby ci opisac
Szacuny
8
Napisanych postów
1543
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
28474
nie nie nie
boli mnie tylko i wyloncznie na nastepny dzien po takich czynnosciach jak np. mycie glowy nad wanna, trwa to pare minutek i czuc bol wtedy w dole i jak sie prostuje to tez jeszcze po chwili boli ale szybko przestaje,
w pon. ide do lekarza, mam nadzieje ze w koncu to minie.....
Zmieniony przez - Pytajło w dniu 2007-06-30 00:00:52
Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
144
tylko ty znasz swoje ciało i tylko ty dokładnie wiesz w jakiej pozycji boli. objawy masz dokładnie takie jak ja miałem. to samo przy myciu włosów. zauważyłem że (chyba z lenistwa) wyginam kręgosłup . teraz gdy po cokolwiek się schylam lub gdy coś podnoszę muszę czuć to ciągnięcie w dwugłowych ( wyobrażam sobie że właśnie m-ciągne). tylko wzmacniając mięsnie ustabilizujesz kręgosłup. a do lekarza idz - dla spokojności - ale już wiem co ci powie... boli to niech pan nie cwiczy, następny proszę.
a zacząć możesz nawet z gołą olimpijską bardzo powolne powtórzenia - chyba w żadnym innym cwiczeniu nie jest tak ważna technika a przy tak małych obciążeniach możesz ją sobie wyrobić
Szacuny
8
Napisanych postów
1543
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
28474
"MC był, jest i będzie podstawą prawdziwej siły"
wiem zobaczymy co lekarz powie, a tak wogole to dzis ostatni dzien na silke i robie sobie miecha przerwy od silki, oczywiscie nie bede wcale w tym czasie ostro pil, nawet dieta jakosata bedzie trzymana jak juz bede wiedzial co i jak to wam napisze co lekarz powiedzial badz zalecil pzdr !
Szacuny
8
Napisanych postów
1543
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
28474
a i zapomnialem dodac bo ktos wczesniej pisal,
mam bardzo silny brzuch a prostownik mam zerowy ze tak powiem
jak bym mial oceniac ich sile w skali od 1do5 to dla brzucha daje 4 a dla prostownika 1
Szacuny
8
Napisanych postów
1543
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
28474
nie nie cwiczylem, niechce cwiczyc z obciazeniem, gdyz wiele osob juz mi mowilo zeby sobie darowal, mowia ze jak cwiczysz brzuch z obciazeniem to staje sie stopniowo stozkowaty, nieestetyczny, jak barylka, cos co niemoze byc nigdy dopuszczone jak chcesz byc w waski w pasie