Szacuny
5
Napisanych postów
326
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2766
Temat byl,wiele razy.Radzicie zawsze przy sytuacji kilku na jednego zeby zmykac-prosta sprawa,nikt nie jest glupi zeby sie zucac na bande baranow.Zastanawiam sie tylko co poradzicie robic w sytuacji kiedy ktos jest z panna,n.p. na przystanku i podjezdza grupka kozakow?Malo bohatersko byloby zostawic laske i wyciac dluga z miejsca...
Szacuny
12
Napisanych postów
1388
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
3720
panne pod pache i odejdź a jak dalej beda za wami leciec to pewno na***ani idioci takze albo strzelasz dluga albo bierz cegłe i dupnij pierwszemu po ryju
Caly Czas zastanawiam sie z czego jest panierka przemka
Szacuny
5
Napisanych postów
326
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2766
Olo widzisz ja jestem w Anglii,a tu wieczorami kreci sie pelno takich grupek po 15 i to najczesciej sa szczyle 16,17 lat a zadziorne od chooja.Jeszcze sie nie zdarzylo nic ale ostatnio wlasnie z panna czekalem na przystanku no i taka wlasnie banda malolatow przechodzila obok i tak sobie pomyslalem-co by bylo gdyby...
Szacuny
12
Napisanych postów
1388
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
3720
oooooooooooooo czło0wieeekuuu a ja chodzilem na treningi gdzie 2och malolatow kolesiowi poderżnęło gardło bo chcieli zobaczyc jak smierc wyglada.... generalnie nie wszystko złoto co sie swieci i nie kazdy koles z siekierą jest drwalem ale myśle że nawet Anglicy nie są na tyle baranami zeby zaczepiac kolesia z dziewczyna a jak cos to mowie kup dziewczynie dobre najacze albo adidaski i bedziecie romantycznie s******lać przed tą grupką
Caly Czas zastanawiam sie z czego jest panierka przemka
Szacuny
22
Napisanych postów
2071
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
26544
"nawet Anglicy nie są na tyle baranami zeby zaczepiac kolesia z dziewczyna" -> niepisana zasada, która mówiła, że nie zaczepia się kolesia z laską już dawno nie ma racji bytu niestety.
Szacuny
19
Napisanych postów
4645
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
16509
O ile się nie mylę to dział uderzane a takie tematy to do samoobrony...
Rzadko się zdarza, że ktoś będzie "buchał" bez powodu... Ale jeśli coś takiego się zdarzy i mówisz, że to grupa małolatów to ****dolnij jednemu zobaczymy czy dalej będą tacy cwani....
Szacuny
24
Napisanych postów
3506
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
34768
lepiej poprostu odejsc...gdy zostaniesz i sam dostaniesz to jeszcze mozna to "przezyc" ale gry zrobia jeszcze cos Twojej dziewczynie to bedziesz zalowal, ze nie odszedles odrazu gdy podjechali.
bokser - ciekawe czy sam bys pierwszy uderzyl gdy ty bys byl sam badz z dziewczyna, a tamtych z 15
Zmieniony przez - Marcin_VB w dniu 2009-04-04 09:20:30
Newsy MMA, K-1 i nie tylko - www.fight24.pl zapraszam!!!
Szacuny
19
Napisanych postów
4645
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
16509
Pierwszy nie bo niby za co ale jakby coś do mnie miał... Czemu nie??
Przeważnie tak jest, że jeden cwaniaczek z ekipy zaczepia a reszta to tylko stoi...