Szacuny
0
Napisanych postów
30
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
560
Dzień dobry [;
A wiec tak ,bylem na 1 treningu MT i zrobily mi sie straszne odciski ,pękły i teraz mam rany na stopach. I tu kieruje do was zapytanie ,a mianowicie: Czy usztywniacz na staw skokowy i bandaze przy podstawie stopy ( tam gdzie znajduje sie usztywniacz) pomogą mi w jakis sposob ustrzec się odciskow , ogolnie najwieksze robia mi sie zaraz pod duzym palcem,nie wiem co robic ;(.
Zmieniony przez - taksówkarz w dniu 2007-06-11 10:49:36
Szacuny
12
Napisanych postów
332
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4267
Czy pomogą to myślę, że dowiesz się dopiero wtedy gdy spróbujesz swojego sposobu. Spytaj się kogoś w sekcji czy mają jakieś pomysły na twoją dolegliwość, no bo nie wieże że tylko ty masz/miałeś odciski.
Szacuny
0
Napisanych postów
88
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
486
macie twardą podłoge i cwiczycie na bosaka odciski przebij igłą i załóz opatruneki cwicz w trampkach narazie po kilku treningach na boso noga sie przyzwyczai i jak bierzesz prysznic nie szoruj tyle nóg pumeksem bo odciski beda cie do końca zycia przesladowac heheheh
Szacuny
0
Napisanych postów
30
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
560
za*** ,czytając twoje posty odnosze wrazenie ,iz twoj intelekt jest przyblizony do IQ dzieci? :) Po co mi piszesz po czym mam odciski ? myslisz ,ze ja nie wiem? :) A po 2 nie szoruje pumexem stop bo mam delikatna skóre.Po 3 nie pytałem co zrobic z odciskami ,bo akurat wiedzialem i zrobilem to od razu po przyjsciu do domu ,i niczego nie przebijałem,pozniewaz sa do tego plastry ktory wyciagaja wode z odciskow :) za trampki dzieki,ale raczej nie skorzystam :)
Zmieniony przez - taksówkarz w dniu 2007-06-12 06:57:01
Szacuny
0
Napisanych postów
88
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
486
chodziło mi o to ze taki usztywniacz Ci nie pomoze .Z komentazami obrazliwymi sie uspokuj bo tylko chciałem ci pomóc gdyz sie spodkałem z takimi przypadkami w klubie i Mnie tez sie tak działo . Z tym pumexem nie chciałem cie obrazic tylko pomóc bo mój znajomy tak dbał o stopy a potem go bolały po kazdym treningu . a reszte napisałem tak na zaś skąd mogłem wiedzie ze to wszystko wiesz ........CZłowiek CHCE POMóC A ludzie nie potrrafią byc wdzięczni!!!!