Koszykówka To Nie Tylko Gra To Również Styl Życia
...
Siemka chcialem sie dowiedziec jak teraz wygladaja przyjecia do policji czy osoby ktore posiadaja kategorie D maja szanse na dostanie sie do sluzby jako policjant ?Moze ktos wie na ten temat duzo ;) pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jak dla mnie do policji to tylko ida z D :)albo nawet z E
Nie rób z siebie męczennika, dajesz sobie radę albo zostaw to i znikaj!
...
Napisał(a)
Oj zdziwił byś się jacy idą do policji - znam kilku takich co od małego wyzywali policję , na meczach się z nią napiepszali a teraz sami są mundurowi a swoją agresję wyładowują w prewencji....życie często zmienia postrzeganie świata a szczególnie jak kasy brak.
Zdrowie cenniejsze od całego złota świata , wie to każdy kto je stracił.
...
Napisał(a)
nie ten dzial!!!! tu poczytaj sobie podwieszone posty https://www.sfd.pl/Combat_/_Samoobrona-f130.html . jeszcze poszukam w skrzynce maili od takie dziewczyny ktora kiedys podawala mi wszyszytkie info o pracy i rekrutacji poczatkujacych policjantow - napisz do niej wiadomasc ze prosisz ja o te dokument ktore wyslala Rafalskiemy89 i wszystko bedziesz mial jak na tacy!!
Im trudniej
Tym łatwiej.
...
Napisał(a)
sory ale chyba nie znajde tego maial za duzo mam informacji w skrzynce ... wlasciwie to popatrz do dzialu w moim poprzednim poscie tam sie wszystkiego dowiesz.
Im trudniej
Tym łatwiej.
...
Napisał(a)
jezeli chodzi Ci o pytania itp. od "pomocnej" podaj maila to Ci przesle
"Jestem jedną z tych złych rzeczy, które przytrafiają się dobrym ludziom"
...
Napisał(a)
z tego co wiem to z D mozna chyba.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
z D nie mozna i musisz miec czystą kartoteke - to taka podstawa na wstep
...
Napisał(a)
Jeżeli chodzi o kartoteke to nie ma problemu :) mam czysta tylko mam kategorie D komisji wojskowej ;) ze wzgledu na astme ;( ale uprawiem sport od dziecka i sie lecze wiec czemu nie moga mi dac A ?co do stanu zdrowi nie mam z nim problemow 2 razy w roku sie przeziebie ;)
Koszykówka To Nie Tylko Gra To Również Styl Życia
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!