WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Kilka słów o tym jak sobie spieprzyć odchudzanie

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 50592

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 90 Napisanych postów 6889 Wiek 42 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 100566
missOO masz jakiś art po polsku o tym trningu tolos bo szukałem w googlah ale nie znalazłem same jakieś greckie mity wyskakuja

i jeszcze pytanie jedno
jestem na CKD i mam trening tkai jak quazar rozpisął w swoim poście o CKD moze kojarzycie i jest tam po 15 powtórzeń w każdym ćwiczeniu. Proponujecie zmniejszyć ilosc powtórzeń, jak tak to do ilu czy jakiś inny trening oczywiście na rzeźbe.
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11204 Napisanych postów 52091 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Qazar przepisał wszystko z książki Lyle McDonalda, w związku z czym - jak jesteś na diecie CKD to się trzymaj również zasad treningu na CKD dokładnie tak jak je opisał Lyle. W tym, przypadku dieta, trening i suplementacja tworzą jeden spójny program.

Należy jednak pamiętać że od czasu gdy Lyle pisał swoją książkę o CKD i on i inni napisać już zdążyli wiele nowych i lepszych książek i programów (np. UD2 tego samego autora).
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 90 Napisanych postów 6889 Wiek 42 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 100566
dzieki tyka sog już nie wejdzie

a U.D.2 jak zobacyzłem to narazie się za to nie biore bo nie mam czasu na takie zabawy z kaloriami a i wiedzy na odpowiednim poziomie o tej diecie ale na nastepną rzeźbę jak sie podszkole to chyba własnie ta dietę zastosuje
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 33
"Nie pić dość wody "

mmmmmmmmmm
ja wlasnie mam taki przypadek malo jem <porownojac do mojego otoczenia > :P

i slyszalem ze powiennem duzo pic ....... a tu takie cos widze :S wiec oco chodzi?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 137 Napisanych postów 22600 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 112308
"Nie pić dość wody " = pić zbyt mało h2o

28:06:42:12
That is when the world will end.

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11204 Napisanych postów 52091 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
A co z ketozą beztłuszczową? Tam racze trudno dobić do 25 kcal na 1 kg masy ciała...
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 776 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 3259
dlaczego wystarczy jeśc 6 g białka na kilogram masy ciała

Psychika jest jak haszysz, wydaje sie byc twarda i nieplastyczna ale po dostarczeniu odpowiedniej porcji energii łatwo daje się modelowac.

...
Napisał(a)
Ekspert
Hejka, ja mam indywidualne pytanie - wiem, ah te kobiety, hihi

Tyka, wyszlam z kopenhaskiej i spuchlam jak balonik. Na cukier raguje jak byk na krowe, hehe nie tyle, ze chce mi sie, a jesli juz nawet zjem, to moglabym sie wylaczyc z otaczajacego swiata i glowka mnie pozniej boli. W ciagu 5 dni napecznialam 3,5 litrami wody. Czy to jest normalne? Chyba nie, ale ja nie zmienilam zbytnio diety, jem 1000 kcal i wlasciwie to samo co na kopenhaskiej, tyle ze z dodatkami (jedyne weglowodany w postaci owsianki na sniadanie)
Wkurza mnie ten efekt, bo utrudnia mi moje treningi... cwiczylam 2-3 godzinki dziennie aeroby i silowe, a teraz czyje sie jakbym Nowego Alen IV miala wydac na swiat.... po za tym oki... ale to hlup hlup 3,5 l fish tank mnie troszke wku.....

Jakies rady?
...
Napisał(a)
Ekspert
tak, zacząć jeść racjonalnie
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 60 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 786
Może to już od dawna nieaktualne, ale co tam :P - qazar, "snacks" to nie są polskie "snacki", czyli czipsy, tylko po prostu - przekąski - a więc prawdopodobnie nie chodziło tu o to, że w tym studium ci którzy przytyli wchrzaniali słodycze czy czipsy :) dopiero teraz przeczytałem całe 8 stron, dlatego tak późno :D pozdr! :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

TOSTY z serem !?

Następny temat

Tętno przy spalaniu tłuszczu

electro
Polecane artykuły