Szacuny
2
Napisanych postów
115
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3995
Wiem ze juz bylo zapewne takie tematy ale w sumie to nigdzie sie nie moge doczytac dokladnie.....chdzi mi o to ze jakie, np. wykonywac cwiczenia(raczej w domu) na łydki zeby byly wyrzezbione zeby fajnie to wygladalo.... i na cale nog w sumie ale najbardziej chodzi mi o łydki....
Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
259
Zdecydowanie wspięcia. Stań przednią częścią stopy na podwyższeniu np encyklopednia (bo kto to dzisiaj czyta) i wykonuj wspięcia maksymalne na palcach następnie opuszczaj stopę dotykając piętą podłogi. Postaraj się tak dobrać wysokość np. książki aby wykonywać pełen zakres ruchu. Wspięcia wykonujemy oczywiście na jednej nodze, przytrzymując się rękoma np. ściany
Szacuny
1
Napisanych postów
67
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
355
oprucz wspięć na tych encyklopediach :) w staniu, proponuje wspięcia przy nogach ugietych w kolanach- czyli wspięcia w siadzie namiesień płaszczkowaty. (mięsień płaszczkowaty-poprawia on szerokośc i wygląd łydki widzianej z boku) .
Szacuny
1
Napisanych postów
215
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2364
Tez mam pyt. o łydki , sorki ze wbilem w temat ale nie chcialem zakladac tematu : moj problem polega na tym , że w wakacje mialem jakos fajnie wyksztalcone lydki , a caly czas robilem 200 wznosow dziennie , robie do teraz, i jakos nie wygladaja tak za*****cie :/ co jest ?