Szacuny
523
Napisanych postów
1516
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
22676
Moje pytanie, które mnie nurtuje, to właśnie to.Gdy ktoś jest na redukcji tkanki tłuszczowej, to jak bardzo spala się tkanka mięśniowa, gdy robi to jak najprawidłowiej, a jak gdy robi to z jakimś średnim czy większym marginesem błędu.Mięśnia nie tak łatwo spalić, tak słyszałem, dlatego po upewnienie się przychodzę do Was.
Palenie mięśni nie jest wcale takie proste i nie ma sobie tym co głowy zawracać - zbyt wyolbrzymiony problem szczególnie przez osoby początkujące .Jak trzymasz odpowiednią dietę i trening to nie masz się co przejmować ww . zjawiskiem
Szacuny
1138
Napisanych postów
2449
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
34643
A ja zapytam inaczej czy jesli nie bedziemy dostarczac w diecie produktow budujacych tkanke miesniowa czyli bialko z miesa i bazujac tylko na diecie bezmiesnej nie spowodujemy ze nasze miesnie przestana rosnac ?
jedyne co stoi miedzy Toba ,a Twoim celem , TO TE BZDURY , ktore sobie mowisz , ze nie dasz rady
Szacuny
325
Napisanych postów
1069
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
19188
rescuediver
A ja zapytam inaczej czy jesli nie bedziemy dostarczac w diecie produktow budujacych tkanke miesniowa czyli bialko z miesa i bazujac tylko na diecie bezmiesnej nie spowodujemy ze nasze miesnie przestana rosnac ?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6374
Napisanych postów
79302
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
774905
Oczywiście, że nie. Na diecie wegetariańskiej bez problemu można budować mięśnie. Dużo trudniej jest na wegańskiej. Tutaj mogą być spore problemy żeby zbudować dobrej jakości sylwetkę.