Uczyc sie do egzaminow? -ile masz lat? Ja jak chcialem zaczac cwiczyc
muay thai i nie bylem pewien jaka bedzie opinia moich rodzicow na ten temat, to podszedlem kiedys do matki i jej tak mowie, ze poczytalem w internecie na temat takiego sportu/sztuki walki, ze sie to nazywa muay thai (nie uzywalem polskiej nazwy

) i ze w ogole to kiedys myslalem ,ze na sztukach walki to sie tylko pierze po mordach itd (sciema) ale ze moj kolega chodzi na treningi (sciema) i ze mnie wzial na jedne, zebym zobaczyl jak to wyglada (sciema

) i to bardziej taki wytrzymalosciowy jest sport, ze kladzie sie nacisk na technike, duzo biegania, cwiczen ogolnorozwojowych, trener skonczyl AWF, wszyscy koledzy sie zapisali, no generalnie inwencja zalezy od Ciebie.

Pogadalem przez 10 minut i matka mi powiedziala: "No, bardzo dobry pomysl- moze w koncu przestaniesz sie tluczyc na tej silowni." ->
A co do powodow rozpoczecia treningow- to mozesz powiedziec, ze to przeciez taki sport jak pilka nozna i siatkowa, bedziesz sprawniejszy kondycyjnie, zlapiesz lepsza koordynacje, sile, wytrzymalosc, rozciagniesz sie a przytym nie nabawisz sie kontuzji co moze miec miejsce trenujac sam w domu/na silowni.
W miare problemow, po prostu wez ja na trening: niech zobaczy jak to wyglada, pogoda z trenerem.