...
Napisał(a)
Mam pytanie: Jak dawkowac kreatyne tzn. w jakich porach i co trzeba najlepiej z nia brac (slyszalem ze dobrze jest pic wtedy sok winogronowy) i z jaka odzywka ja laczyc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jezeli chcesz zeby ci poszlo na maxa na mase to wez kreatyne z odzywka weglowodanowa, ja osobiscie biore zawsze z odzywka bialkowa i i tak niezle mnie dop*****la. W jakich dawkach masz brac niemusze ci muwic bo to masz rozpisane na opakowaniu. Pamietaj jednak o najwazniejszej zeczy w czasie brania kreatyny - muszisz pic ile wlezie wody. Zwlaszcza na treningu, to niepowinno byc trudne oniewaz na kreatynie chce sie pic. Po nasyceniu rob tak: przed silownia wez kreatyne, na silowni pij duzo wody,im wiecej wypijesz tym bardziej spuchniesz, potem zeby to niespadlo musisz odrazu po treaningu wypic odzywke bialkowa lub weglowodanowa, i godzina po silowni znow kreatynka. To naprawde dziala jezeli sie zastosujesz, bedziesz pil duzo wody i chociaz 2 razy dziennie bral odzywke ( przymusowy raz odrazu po treningu ) to obiecuje ci ze bedziesz mial efekty. Mi przyszlo po takim cyklu 8 kg masy miesniowej i 10 kg na klatke.
RZEZBA SILA MASA ZRYW
FruGi
RZEZBA SILA MASA ZRYW
FruGi
1
...
Napisał(a)
ja biore 5g rano zaraz jak wstane i 5g 20 min po teningu. Wszytsko z ponad 0.5l soku winogronowego
Pozdrawiam
Roland
Pozdrawiam
Roland
1
Pozdrawiam
Roland
...
Napisał(a)
Ja biore 5g przez treningiem, po trenignu gainera i za godzine znowu 5g kreatyny.Koledzy mowia ze juz spuchlem.No i chyba tak jest.Dopiero 3 tygodnie uzywam.
Ronnie
Ronnie
Strengh and honor.
Doradca Incognito.
Polecane artykuły