Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź

powodzenia
szaba
najpierw kulturystyka zrobiła ze mnie wieprza, a kiedy dojrzałem do tego sportu, pozwoliła mi na osiągnięcie wymarzonej sylwetki
Wejdz na pierwsza strone, masz temat: Najczesciej zadawane pytania FAQ, tam znajdziesz odpowiedz.
Pozdrowka
Rik.
"Ten, kto zwycieza innych, jest silny.Ten, kto zwycieza samego siebie, jest potezny".
Przeczytałem i doszedłem do wniosku, że mam rację!!! Powinno się brać mniej więcej gram kreatyny na kilogram ciała!!
To, że napisałem, ze jeden z forumowiczów brał 30 gram, to była ciekawostka, nawet dla mnie jak się o tym dowiedziałem!!!
A to, że ma sobie wybrać, to było w formie żartu,kończąc to czymś takim "

Chętnie z Tobą ten temat przedyskutuje!!!
szaba
najpierw kulturystyka zrobiła ze mnie wieprza, a kiedy dojrzałem do tego sportu, pozwoliła mi na osiągnięcie wymarzonej sylwetki
"Uwaga: przyjmowanie większych dawek kreatyny niż jest zalecane mija się z celem. Im więcej kreatyny przyjmujemy, tym więcej organizm jej wydala. A wiec jeśli w fazie podtrzymującej przyjmować będziemy np. 20g suplementu wówczas efekty będą gorsze niż gdybyśmy przyjmowali zalecane 5-10g."
Jest to wypowiedź PCHORA w tym właśnie FAQ-u. Pisze że zalecane jest np. 5 - 10g i gdzie tam pisze że 1 gram na 1 kg masy ciała. Według tego jak waże 72 kg to musze dziennie zjadać 72 g kreatyny. A inni pisza że wystarcza im na cykl 300 g. Coś poje**liście. Lepiej dokładnie poczytajcie ten FAQ
Pozdrowienia Lunatic
Narazie!
pozdrawiam
szaba
pozdrawiam
Rik.
"Ten, kto zwycieza innych, jest silny.Ten, kto zwycieza samego siebie, jest potezny".
pozdrawiam
szaba