"They"... will tear your soul apart...
...
Napisał(a)
Slyszalem, ze po zakonczeniu przyjmowania l-karnityny nastepuje efekt jojo (czyli wraca to co bylo - tluszczyk). Czy to prawda?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
"Slyszalem, ze po zakonczeniu przyjmowania l-karnityny nastepuje efekt jojo (czyli wraca to co bylo - tluszczyk). Czy to prawda? "
Nie prawda - żeby wrócił tłuszczyk to najpier trzeba go stracić.
A sposób na tłuszcz to:
1. Dobrze zbilansowana dieta.
2. Trening siłowy + aerobowy
3. Suplemnety np. kofeina.
Nie prawda - żeby wrócił tłuszczyk to najpier trzeba go stracić.
A sposób na tłuszcz to:
1. Dobrze zbilansowana dieta.
2. Trening siłowy + aerobowy
3. Suplemnety np. kofeina.
...
Napisał(a)
Na ogoł tak jest ze osoby po skonczonej diecie ( np z udzialem l-karnityny ) zaczynaja wracac do wiekszych porcji jedzenia - a organizm wtedy jest wyczulony - po okresie obnizonej kalorycznosci zaczyna szybko magazynowac - nie wazne czy to l-karnityna czy therma pro - nalezy wtedy logicznie podejsc do wychodzenia z diety niskokalorycznej.
chemik-mafia.suple.hardcor.pl
...
Napisał(a)
aha czyli mam rozumiec ze na zrzucenie tłuszczyku kofeina jest lepsza niz l-karnityna? jesli tak to dlaczego?
...
Napisał(a)
Czy Wy wogóle rozumiecie pojęcie "efekt jojo" chyba nie skoro zadajecie takie pytania.... i nastepne... Karnityna jest dobrym suplementem, ma pozytywny wpływ na wiele funkcji organizmu, ale nie schudniecie po niej
członek-mafia.suple.hardcor.pl
...
Napisał(a)
Vlad to prosze napisz po czym schudniemy :) btw mnie efekt jojo nie interesuje jem mneij ale dostarczam takiej dawki weglowodanow i jedzonka zeby organizm sie nei buntowal :)
...
Napisał(a)
sally, efedryna, yohimbina z synferyną i kofeiną, clen...- dość skuteczne ewentualnie jakies stacki amerykanskie (Tight, MM4, Meta Burn itp) - choć to lajtowe srodki
...
Napisał(a)
"sally, efedryna, yohimbina z synferyną i kofeiną, clen." czy to jest do kupienia w naszym pieknym kraju? :)
ps. aha troszke si eobawiam o serduszko, czy te srodki nei zabardzo obciazaja serca?
Zmieniony przez - martychak w dniu 2004-10-19 11:42:58
ps. aha troszke si eobawiam o serduszko, czy te srodki nei zabardzo obciazaja serca?
Zmieniony przez - martychak w dniu 2004-10-19 11:42:58
...
Napisał(a)
owszem obciążają.. albo zdrowo albo skutecznie
...
Napisał(a)
no tak wlasnie poczytalam sobei o efedrynie i hmmm mina mi zrzedla :( podwyzszanie temp ciala, zwieksza tetno, moze po niej bolec glowa, drza palce...ech ja mam takie dolegliwosci i bez sulementow wiec chyba sobie odpuszcze :( poza tym hmm kofeina ---> to mnie jeszcze przekonuje, choch musze uwazac na serce bo w rodzinie bylo duzo zawalow a i ja do konca zdrowa nei jestem :( no i co ja mam zrobic? lekarz zaleca schudniecie ale jak to zrobic ? :( no i kolo sie zamyka :( beznadzieja :(
Polecane artykuły