Maku
...
Napisał(a)
Wlasnie nabylem w F+B aminokwasy firmy Universal (Amino 1900). Po otworzeniu pudelka znalazlem w srodku ciemnozolte tabletki nakrapiane bialymi plamkami (!?). Kiedys w tej samej hurtowni kupilem aminokwasy Amino Forumla 2000+ i tabletki wygladaly podobnie. Tak sie zastanawiam czy wszystko jest z tymi tabletkami w porzadku? Swego czasu slyszalem taka uwage, iz dobre aminokwasy mozna poznac po tym, ze sa miedzy innymi idealnie biale.
Maku
Maku
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
no i temat uważam za zamkniety :) Na jakies 2latka :) DZIEKI
--------------------
PozdRawiaM
DareecKi
--------------------
PozdRawiaM
DareecKi
...
Napisał(a)
Amino 1900 universala były pierwszymi aminkami i za razem suplementem jaki brałem i nie miały białych plamek, ale pamiętam, że za każdym razem na treningach się nieźle napompowywałem- jak po kreatynie. Później miałem jeszcze BCAA Inkospora, ale już nie wywoływały takiego skutku- czy to normalne?
...
Napisał(a)
Po to jest archwum, żeby kontynuowac nieskończone tematy- przynajmniej mi się tak wydaje 

...
Napisał(a)
No to co z tymi plamkami w koncu ?
--------------------
PozdRawiaM
DareecKi
--------------------
PozdRawiaM
DareecKi
...
Napisał(a)
o ja ******le
odświeżył po 2 latach..
Doradca w suplementacji
https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=90018 -->> wszystko o gainerach, pomoc w wyborze,dawkowaniu i diecie - sprawdź!

Doradca w suplementacji
https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=90018 -->> wszystko o gainerach, pomoc w wyborze,dawkowaniu i diecie - sprawdź!
DORADCA W SUPLEMENTACJI
GG 1844256
...
Napisał(a)
No bo kupiłem te aminki i szukałem czegos na ich temat :)
--------------------
PozdRawiaM
DareecKi
--------------------
PozdRawiaM
DareecKi
...
Napisał(a)
skorzystam z okazji i zapytam o vitalife 4600.Nie mam etykiety do tych aminków a nie moge znaleść pełnej informacji o nich.Jeśli ktoś ma to bede wdzięczny :)
...
Napisał(a)
darecki...to norma...tez mialem plamki na tych aminkach...wszystko oka...komu jak komu;) ale univer.sal to porzadna firma i mozna jej oofac :)
misOO
Dozorca w dziale O-L-I-M-P...'n'...portier in s0Ople
atleta'pl
misOO
atleta'pl
Pozdrawiam
misoo
...
Napisał(a)
co do koloru...te aminki chyba raczej nie sa serwatkowe wiec kolor nie bedzie bialy...mozliwe ze sa z albuminy jaja...
misOO
atleta'pl
misOO
atleta'pl
Pozdrawiam
misoo
...
Napisał(a)
Mariusz...a co konkretnie ? sklad aminokwasowy ? wartosc 4600 odnosi sie do zawartosci aminokwasoow z serwatki w 2 tabletkach...czyli jedna ma 2300mg ..
misOO
atleta'pl
misOO
atleta'pl
Pozdrawiam
misoo
Polecane artykuły