Mam kilka ptyan odnosnie hst i bylbym wdzieczny jezeli mnie nie odeslecie do wyszukiwarki
Czy lepiej bedzie jezeli na klatke zrobie
1 lawka prosta 2 serie
lawka skosna 1 seria
przenoszenie sztangielki za glowe lezac 1 seria
czy zamienie zamiast 1 serii na prostej wrzuce rozpietki czy moze w koncu wystarczy tylko jedna seria na prostej ???
2 jezeli na bicepsa czy np barki nie uzywam zbyt duzych ciezarow bo nie jestem taki pro jak wiekszosc byqw tutaj
to zamiast zwiekszac ciezar zwiekszac ilosc powtorzen ? Jezeli tak to o ile ??
3Na bicka powiedzmy ze robie 10 razy tak 28 -32 (nie wiem teraz dokladnie bo po chorobie jestem)to mam dodawac po te 2 kg co kazdy trening czy lepiej wiecej ale co drugi ???
4 jezeli mozecie to podajcie jakies plany np wasze tylko jezeli to mozliwe bez wyciagow bo niestety nie dysponuje (wiejska silka
)
5 Na klatke zwiekszam ciezar o 2-3 kg co trning moze byc ???
Jak mi sie jescze cos przypomni to napisze jescze aha moj staz to ok 14 mce
Z gory thx

Czy lepiej bedzie jezeli na klatke zrobie
1 lawka prosta 2 serie
lawka skosna 1 seria
przenoszenie sztangielki za glowe lezac 1 seria
czy zamienie zamiast 1 serii na prostej wrzuce rozpietki czy moze w koncu wystarczy tylko jedna seria na prostej ???
2 jezeli na bicepsa czy np barki nie uzywam zbyt duzych ciezarow bo nie jestem taki pro jak wiekszosc byqw tutaj

3Na bicka powiedzmy ze robie 10 razy tak 28 -32 (nie wiem teraz dokladnie bo po chorobie jestem)to mam dodawac po te 2 kg co kazdy trening czy lepiej wiecej ale co drugi ???
4 jezeli mozecie to podajcie jakies plany np wasze tylko jezeli to mozliwe bez wyciagow bo niestety nie dysponuje (wiejska silka

5 Na klatke zwiekszam ciezar o 2-3 kg co trning moze byc ???
Jak mi sie jescze cos przypomni to napisze jescze aha moj staz to ok 14 mce
Z gory thx
Idę wyprostowany wsród tych co na kolanach