Witam jestem tu świeżakiem... Zaczne od tego że kiedyś chodziłem na siłke brało sie suple i ćwiczyło po wypadku wszystko sie rozsypało nie ćwicze juz ponad 2lata... Prosze o pomoc chce wrocić do formy. Na poczatek opisze sie mniej wiecej...
Wzrost 185cm
Waga 115kg
Wiek 22lata
No I troche otyły to mi generalnie przeszkadza wiec prosze o pomoc was moze wy mi pomozecie czekam na krytyke i inne rzeczy gdyz naprawde potrzebujepomocy i mobilizacji innych.
Domowych sposobem chce zaczac cwiczyc i chudnac...
Macie jakieś propozycje diety cwiczen i innych spraw??
Mój dzień wygdala tak Rano wstaje 7:00 myje sie i jade do roboty 1 śniadanie jem tak około 11.. o 16:30 kończe robote wracam i rzadko co jem coś dopiero wieczorem nachodzi mnie apetyt i tak wyglada narazie moje zycie moze sie coś zmieni jesli mi pomozecie PROSZE O POMOC NAPRAWDE!!! Z GORY DZIEKUJE !!!!
Zmieniony przez - BenyWzG w dniu 2012-02-03 21:28:32
Wzrost 185cm
Waga 115kg
Wiek 22lata
No I troche otyły to mi generalnie przeszkadza wiec prosze o pomoc was moze wy mi pomozecie czekam na krytyke i inne rzeczy gdyz naprawde potrzebujepomocy i mobilizacji innych.
Domowych sposobem chce zaczac cwiczyc i chudnac...
Macie jakieś propozycje diety cwiczen i innych spraw??
Mój dzień wygdala tak Rano wstaje 7:00 myje sie i jade do roboty 1 śniadanie jem tak około 11.. o 16:30 kończe robote wracam i rzadko co jem coś dopiero wieczorem nachodzi mnie apetyt i tak wyglada narazie moje zycie moze sie coś zmieni jesli mi pomozecie PROSZE O POMOC NAPRAWDE!!! Z GORY DZIEKUJE !!!!
Zmieniony przez - BenyWzG w dniu 2012-02-03 21:28:32
Gdy się rodziłem płakałem,gdy inni się śmiali...
Będę się śmiał umierając,gdy inni będą płakali...