Piotrek jakies plany startowe?? moze Twoj kolega Mariusz Cie zmobilizuje i staniecie razem na scenie??:)
...
Napisał(a)
Fajnie by było znów zobaczyć Głuchego na scenie .Pamiętam jak w 1994 i 1995r startował w Inowrocławiu ,to były czasy...
...
Napisał(a)
Nie wiadomo, czy jego wiek pozwoli mu na osiągnięcie czegoś wielkiego w tym sporcie (mistrzostwo świata itp.). Choć swoje już osiągnął i udowodnił, że jest mistrzem.
...
Napisał(a)
Pewnie że udowodnił swoje mistrzostwo,ale startować może dla własnej satysfakcji no i dla fanów oczywiście.
...
Napisał(a)
strongzonk twoje studia nic nie dadzą póki ktoś nie zrobi z Ciebie myślącego człowieka. Nie oceniaj głuchego po wiek. wiesz jak teraz wygląda? cała czołówka polskiej wagi ciężkiej została by pozamiatana w przez głuchego gdyby wystartował. przy jego poziomie wiedzy i doświadczeniu w przygotowaniach dojście do formy startowej to jakieś 8 tygodni. on cały czas trzyma niskie bf. jego szkoła robienia formy polega na tym aby cały rok dobrze wyglądać. A z tego co wiem ma w planach wystartować w 2012 roku.
...
Napisał(a)
Co tu ma wiek do rzeczy,Cutler jest chyba rok młodszy i potrafił wygrywać mr.Olympia.Guchy ma doświadczenie i wiedzę wcale bym się nie zdziwił jak by w pl pozamiatał w swojej kategorii.
Doświadczenie i wiedza w tym sporcie to potęga,sam trenował przy wybitnym kulturyście i widziałem w jakiej formie potrafił sie trzymał ,i było to formo dużo lepsza niż u niektórych zawodników startujących obecnie.
Doświadczenie i wiedza w tym sporcie to potęga,sam trenował przy wybitnym kulturyście i widziałem w jakiej formie potrafił sie trzymał ,i było to formo dużo lepsza niż u niektórych zawodników startujących obecnie.
Życie to boisko,na którym nie gra się czysto.
...
Napisał(a)
panowie po co zaraz te nerwy:)stronk zonk to doswiadczony zawodnik i wie co mowi:)szykuje forme na Gluchego i z nim pojedzie na nastepnych zawodach:)a ponoc prowadzi go Filon:)
...
Napisał(a)
No ja głuchego widzę co miesiąc i myślę że w obecnej formie żaden ciężki nie ma do niego startu.
...
Napisał(a)
swoja droga nie ma co gadac ze zaden z obecnych naszych nie mialby do niego startu..przeciez takie asy jak OLEY czy KOLODZIEJ zrobili przez te pare lat mega postep..nie ma zadnych watpliwosci ze Piotrek na pewno by byl w czolowce..sam z checia bym go zobaczyl na PP czy MP IFBB obok reszty ale niestety to nierealne a watpie tez w to ze czolowka IFBB przejdzie do NABBA..poyebane to wszystko niestety..pozostaje nam tylko sobie pogdybac..a potrafilby ktos zrobic zestawienie zdjec ciezkich z Gluchyb dla porownania??jesli tak to bardzo bym prosil..ja niestety informatyk kiepski:)
Zmieniony przez - everlast22 w dniu 2011-12-21 21:56:27
Zmieniony przez - everlast22 w dniu 2011-12-21 21:56:27
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
SAMI AL-HADDAD 5 tyg przed PDI NOC
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8