Piotrek ostatatni raz startowal w 2007 w nabba ale bez szalu byla forma ,nie bedzie startow ani w 2012 ani w 2013 zmarnowany talent.A Strzalka wystartowal bo juz go chcileki z Olimpa wykopac za walenie w woja to sie sprezyl szkloda stracic 12tys zl mc
...
Napisał(a)
Skad masz info ze 12 tys za miecha

Chciałem być kulturysta bo chciałem pizgac zardzewiałym żelastwem a nie biegać co chwilę do apteki po igły i do laboratorium badać hematokryt.
...
Napisał(a)
bo jest ksiegowym olimpu, albo Strzalka mu powiedzial na karkowni.
http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html
LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok
...
Napisał(a)
ciekaw jestem czy to prawdziwe info..jesli tak to w sumie mozna powiedziec ze 15 patykow na miesiac droga nie chodzi:)
...
Napisał(a)
A jeszcze diety za wyjazdy np:FIBO..
To jest sponsoring!przestamcie sie ludzic ze Gluchy wystartuje
To sie nie stanie
To jest sponsoring!przestamcie sie ludzic ze Gluchy wystartuje
To sie nie stanie
...
Napisał(a)
jakbym byl na jego miejscu i bym mial zagwarantowany sponsoring bez startow to tez bym mial jaja wyyebane na starty..swoje juz osiagnal a watpie by powrocil z dawna forma..przy takiej wadze to koszta przygotowan bylyby ogromne..
...
Napisał(a)
Widzicie? Stronę wcześniej śmialiście się z mojej wypowiedzi. A jednak mam rację. Głuchowski jest po prostu za stary na starty. Ktoś napisał, że Cutler jest w podobnym wieku, a jest na topie. Prawda, ale ostatnio przegrał z młodszym od siebie. Doświadczenie w tym sporcie jest ważne, ale młodość też jest ważna. I Głuchowski mądrze robi nie startując. Został sędziom. W tym ma szansę się realizować.
...
Napisał(a)
strongzonk czytalem kilka twoich wypowiedzi i nie chce mi sie nawet z toba polemizowac..wez czaasem przemilcz to co masz do powiedzenia bo sie tylko blaznisz..uwazam ze szanse mialby spore kwestia dobrego przygotowania..po 30 `roku zycia wiekszosc zawodnikow dopiero osiaga sukcesy..wiesz czemu??jesli nie to zacznij moze interesowac sie kulturystyka a nie bzdurne komenty piszesz..wiesz ile Andrzej Kolodziejczyk ma lat??wiesz dlaczego dopiero w tym wieku cos osiaga??ogladasz czasami zawody weteranow??mowi ci cos nazwisko Andrzej Brzezinski??fajnie by bylo Gluchego na scenie zobaczyc tylko jesli rzeczywiscie jak kolega wyzej nie ma obowiazku startow w kontrakcie z olimpem to po co ma to robic??co ma sobie udowadniac??czasem widzialem ze Gluchy zaglada na forum wiec moze niech sie sam wypowie odnosnie swoich startow..
...
Napisał(a)
Weterani? A kogo obchodzą kategorie weteranów? Mało który weteran ma szansę na scenie z 10-20 lat młodszym zawodnikiem. A wiesz dlaczego? Jeśli nie, to zacznij się interesować kulturystyką, a nie bzdurne komenty piszesz.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
SAMI AL-HADDAD 5 tyg przed PDI NOC
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8