Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

GŁUCHY WRACA NA SCENE!!!!

temat działu:

Aktualności - Kulturystyka i Fitness

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 111982

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 107 Napisanych postów 25330 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 182786
10kg w ciagu kilku dni? ;O To widze ze na taikm poziomie wystarczy jakas lipa i zaraz wszystko tracimy ...

"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
G piotrek OLIMP TEAM
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 630 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 6899
ortopeda nic nie pomoże bo na zdięciu jak jest krwiak to i tak nic nie będzie widac

Podpis

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 979 Wiek 45 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 25590
Jezeli jest krwiak polecam drenaz limfatyczny wspomaga odprowadzenie ( wydalenie ) go z organizmu.
I jak juz pisalem kiedys, pod zadnym pozore zbyt mocne chlodzenie, lepiej robic oklady z zimnej wody np. moze byc tez dodana Arnika ( nie wiem czy tak samo to sie w polsce nazywa) wspomaga zniwelowas zapalenie oraz odprowadzenie krwiaka.
( Wlewamy zimnej wody ok 17-20 stopni do tego troche Arnika- olejek lub jak jest plyn, nastepnie moczymy jeden recznik, za mocno nie wykrecamy, owijamy noge, a nastepnie wiekszym recznikiem-suchym owijamy ten mokry, zostawiamy na okolo 15-20 min, chyba ze sie szybko ogrzewa od zapalenia, mozna czesciej wymieniac.

Ps. Niech pan pamieta, jezeli bedzie pan zbyt mocno schladzal lodem lub zelem, uklad limfatyczny ( naczynia limfatyczne ) skurcza sie i krwiak nie bedzie odprowadzany.
W szpitalu mam bardzo duzo do czynienia z tego typu kontuzjami i operacjami.

Pozdrawiam ps: oczywiscie nie musi sie pan stosowac do moich zalecen. To tak jakby pan np. u siebie mial juz cos innego lepszego sprawdzonego.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
G piotrek OLIMP TEAM
Początkujący
wiem ale dziękuję,schładzałem żelem ale nie bezpośrednio na skórę i nie zamrożonym tylko schłodzonym

Podpis

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 979 Wiek 45 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 25590
Panie piotrku jak tam forma? Kontuzja wyleczona lub podleczona? Zaczal Pan juz treningi?

Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
G piotrek OLIMP TEAM
Początkujący
kontuzja zaleczona,trenuję już jakiś czas i coraz intensywniej

Podpis

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 414 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 6913
Piotrek jest skromny moim zdaniem bardzo dobrze wygłąda, na żywo robi wielkie wrażenie !!

facebook to zło, ale i tak tam jestem ... :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 218 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 5238
To może jakies fotki Panie Piotrku? Wogóle jakie plany startowe?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 12 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 108
Również jestem ciekaw jak wygłąda Pan Piotr, czy może napisać Pan jak wygłąda Pana dieta na masie i redukcji ?

paluch mocy !

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 314 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 23929
Tak dla ścisłości. Z tego co wiem oczywiście. Po ciężkim wysiłku fizycznym temperatura ciała może wzrosnąć. Nie ma się co obawiać. No chyba, że trzymała jakiś czas, to wtedy nie ma żartów.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

SAMI AL-HADDAD 5 tyg przed PDI NOC

Następny temat

Montreal PRO - juz w ten weekend!

Spalanie
Polecane artykuły