Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
8
bardzo dobra budowa, poprawil slabsza genetycznie klatke, masa imponujaca. Obok Slodkiewicza to najlepszy polski zawodnik w najciezszej kategorii, obaj maja odpowiednia mase i pelna budowe. Nie wiem z kolei czemu ktos sie zachwyca Piotrkowiczem i on wygrywa zawody. Gosc jest jakis totalnie mały, waski w barkach z nie za duza masa. Jak dla mnie beznadziejny. Rzadzi Głuchy, potem Slodek i Strzeliński ktoremu jednak do dobrych proporcji przydaloby sie znacznie wiecej masy. Piotrkowicz przy Głuchym wyglada jak dziecko.
Szacuny
0
Napisanych postów
67
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2635
Do wszystkich którzy przeczytali wypowiedz Pana Ferino: zdaje sobie sprawe że wieszkośc z was po przeczytaniu jego wypowiedzi zacznie sie smiac ale prosze o nie krytykowanie go, niech zostanie przy swoim zdaniu i nie prubujcie go zmieniac bo i tak to nic nie zmieni, a załozyłem ten temat nie po to by tu dyskutowac o takich rzeczach , tylko po to bym przypomniec Wam o Głuchym,oraz po ty by wasze słowa dodały mu troche otuchy i wiary kiedy przyjda te gorsze dni przed zawodami. pozdrawiam wszystkich!
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
8
wsrod pros dominuje obecnie masa i zawodnik klasy piotrkowicza moze wygrywac ale jakies smieszne amatorskie zawody. A Gluchy sylwetka sie zbliza do takich zawodnikow jak Cutler.