Szacuny
0
Napisanych postów
132
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
4089
Ok, elegancko, chciałem jeszcze zapytać czy z zma robić jakieś przerwy co jakiś czas? I czy z kreatyną jak wjadę na 4 tygodnie to czy będzie ok jak na pierwszy cykl? I ostatnie pytanie, w piątek mam małą imprezkę i chciałem trochę wypić, trening wypada mi na piątek i teraz tak, czy zrobić trening normalnie w piątek np w miarę z rana, zrobić trening jutro pod wieczór ale dziś też mam dzień treningowy czyli byłby jeden po drugim, czy może poprostu opuścić ten trening choć tego chciałbym uniknąć, i właśnie, czy w piątek przed spaniem normalnie zarzucić zma i czy w sobotę rano też normalnie wziąć witaminy, jest bardzo możliwe, że w sobotę wleci jeszcze parę browarków w godzinach porannych, byłbym bardzo zobowiązany, pozdrawiam
Szacuny
4063
Napisanych postów
45443
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
348430
Kreatyne conajmniej 8tyg bym bral. Od zma co jakiś czas mozesz robić krotka przerwę, wtedy mocniej czuc działanie.
1
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Szacuny
4063
Napisanych postów
45443
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
348430
Trening rob normalnie wedlug planu w piatek.
1
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Szacuny
4063
Napisanych postów
45443
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
348430
Kazdy z nas czasem wypije alkohol. Wszystko jest dla ludzi.
1
Szacuny
0
Napisanych postów
132
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
4089
Na to liczę hehe, po miesiącu zrobię tydzień przerwy, do tej pory robiłem wyciskanie francuskie w ramach trica i chciałem zapytać czy dobrym pomysłem byłoby wymienienie go na wyciskanie wąsko? Pozdrawiam