TNIEMY CENY NA MAXA! RABATY DO -80%! SPRAWDŹ
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Fbw do oceny

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 9632

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 132 Wiek 30 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 4089
Ok i bomba, dorzucę kreatyne i zma, jakaś dextroza do tego? Czy na redukcji lepiej odpuścić? Pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6825 Napisanych postów 62841 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784150
Ragnarok18
Ok i bomba, dorzucę kreatyne i zma, jakaś dextroza do tego? Czy na redukcji lepiej odpuścić? Pozdro

Nie ma potrzeby dokupować dextrozy do kreatynu czymkolwiek popijesz będzie w porządku
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 132 Wiek 30 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 4089
Dzięki, miłego weekendu, pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17759 Napisanych postów 132893 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1464225
dextroza zbędna na masie tym bardziej na redukcji, wiadomo jak się gdzieś przeczyta posty z okolic 2005 roku to oczywiste jest ze każdy ją polecał, w sklepach z odzywkami też mogą wcisnąć.
1

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Spoko, dzięki wielkie za odpowiedź, stanie więc na zma i kreatynie, ale kreatyne chyba wrzucę od stycznia, zaraz święta, sylwester a ja mam bardzo silną wolę, robi ze mną co chce :D, pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6825 Napisanych postów 62841 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784150
Ragnarok18
Spoko, dzięki wielkie za odpowiedź, stanie więc na zma i kreatynie, ale kreatyne chyba wrzucę od stycznia, zaraz święta, sylwester a ja mam bardzo silną wolę, robi ze mną co chce :D, pozdro

Na spokojnie kreatyna może wjechać od stycznia na razie takie prozdrowotne sprawdzą się najlepiej, ale też nie ma co przesadzać z ilością suplementowanych witamin
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MarcelQ Instruktor SFD
Ekspert
Szacuny 418 Napisanych postów 20242 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 171137
Tak, wszedzie 4 serie, powinno wystarczyc.
1

" I pamietaj szacunek to wszystko "

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4063 Napisanych postów 45443 Wiek 4 lata Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 348430
Nie pomyliles tematu Marcel?
1

„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„

Pilny student Vincea.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Witam wszystkich ponownie, idąc za radą zakupiłem dziś zma od Olimpa, nazywa się to chela MZ6/B (?), mam jeszcze kompleks witamin, też Olimpa, wiem, że to nie właściwe miejsce na pytania o to, ale nie chcę niepotrzebnie zaśmiecać forum bo jestem pewny, że napewno będziecie w stanie mi pomóc, a więc, skład zma w dwóch kapsułkach :500 mg magnezu, 30 mg cynku i 8 mg b6, kompleks witamin : 65 mg magnez, 10 mg cynk i 4,2 b6, czyli razem na dobę wychodziło by 565 mg magnezu, 40 mg cynku i 12,6 mg b6 z samej suplementacji nie licząc tych z diety, i tu pytanie czy to nie będzie za dużo, ważę 134 kg i 180 cm, z góry dzięki i pozdrawiam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4063 Napisanych postów 45443 Wiek 4 lata Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 348430
Powinno byc ok. U mnie leci przed spaniem 300mg magnezu i 40mg cynku.
1

„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„

Pilny student Vincea.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

[BLOG] 30lat minęło jak jeden dzień;)

Następny temat

Powrót do treningu po kontuzji, czyli brak możliwości wyprostowania ręki.

Whey dubajska czekolada
Polecane artykuły