Ok i bomba, dorzucę kreatyne i zma, jakaś dextroza do tego? Czy na redukcji lepiej odpuścić? Pozdro
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Ragnarok18Ok i bomba, dorzucę kreatyne i zma, jakaś dextroza do tego? Czy na redukcji lepiej odpuścić? Pozdro
Nie ma potrzeby dokupować dextrozy do kreatynu czymkolwiek popijesz będzie w porządku

...
Napisał(a)
dextroza zbędna na masie tym bardziej na redukcji, wiadomo jak się gdzieś przeczyta posty z okolic 2005 roku to oczywiste jest ze każdy ją polecał, w sklepach z odzywkami też mogą wcisnąć.
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Spoko, dzięki wielkie za odpowiedź, stanie więc na zma i kreatynie, ale kreatyne chyba wrzucę od stycznia, zaraz święta, sylwester a ja mam bardzo silną wolę, robi ze mną co chce :D, pozdro
...
Napisał(a)
Ragnarok18Spoko, dzięki wielkie za odpowiedź, stanie więc na zma i kreatynie, ale kreatyne chyba wrzucę od stycznia, zaraz święta, sylwester a ja mam bardzo silną wolę, robi ze mną co chce :D, pozdro
Na spokojnie kreatyna może wjechać od stycznia na razie takie prozdrowotne sprawdzą się najlepiej, ale też nie ma co przesadzać z ilością suplementowanych witamin

...
Napisał(a)
Tak, wszedzie 4 serie, powinno wystarczyc.
1
" I pamietaj szacunek to wszystko "
...
Napisał(a)
Nie pomyliles tematu Marcel? 

1
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
...
Napisał(a)
Witam wszystkich ponownie, idąc za radą zakupiłem dziś zma od Olimpa, nazywa się to chela MZ6/B (?), mam jeszcze kompleks witamin, też Olimpa, wiem, że to nie właściwe miejsce na pytania o to, ale nie chcę niepotrzebnie zaśmiecać forum bo jestem pewny, że napewno będziecie w stanie mi pomóc, a więc, skład zma w dwóch kapsułkach :500 mg magnezu, 30 mg cynku i 8 mg b6, kompleks witamin : 65 mg magnez, 10 mg cynk i 4,2 b6, czyli razem na dobę wychodziło by 565 mg magnezu, 40 mg cynku i 12,6 mg b6 z samej suplementacji nie licząc tych z diety, i tu pytanie czy to nie będzie za dużo, ważę 134 kg i 180 cm, z góry dzięki i pozdrawiam
...
Napisał(a)
Powinno byc ok. U mnie leci przed spaniem 300mg magnezu i 40mg cynku.
1
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat