smacznego
...
Napisał(a)
z tatarem trzeba się babrać najlepiej makaron z sosem włoskim i kawałkami właśnie wołowinki
...
Napisał(a)
hmm... w takim razie, progress, mozesz jako moderator usunac moje fotki ze strony 4? bede wdzieczny. myslalem, ze to akcja sklepu sfd, przepraszam za pomylke.
...
Napisał(a)
k3ho - jak takie cudo przyrzadzic i ile czasu zajmuje przygotowanie?
...
Napisał(a)
DeeJay
Jest taka magiczna książka "Kucharka Litewska". Jest tam multum świetnych przepisów (z potraw mięsnych najwięcej jest z wołowiny).
Poniżej coś z archiwalnego menu dla ekto. autorstwa Marka Ciołka
Obiad: spaghetti: podsmażyć na patelni z 1 łyżka oleju z oliwek - 15g,mieloną chudą wołowinę 200g( może też być chuda wieprzowina lub indyk) dodać sos do spaghetti lub koncentrat pomidorowy -50g, ugotować makaron bezjajeczny z pszenicy durum - 100g, dodać przyprawy, sól i pieprz dwie łyżki groszku zielonego. Koniecznie spożyć surówkę może być z białej kapusty lub inną -100g. Na deser jedno duże jabłko. - 200G.
Ok. 900kcal. 45G białka, 30g tłuszczu, 125g węglowodanów.
Zmieniony przez - slawekop w dniu 2007-02-13 19:57:30
Jest taka magiczna książka "Kucharka Litewska". Jest tam multum świetnych przepisów (z potraw mięsnych najwięcej jest z wołowiny).
Poniżej coś z archiwalnego menu dla ekto. autorstwa Marka Ciołka
Obiad: spaghetti: podsmażyć na patelni z 1 łyżka oleju z oliwek - 15g,mieloną chudą wołowinę 200g( może też być chuda wieprzowina lub indyk) dodać sos do spaghetti lub koncentrat pomidorowy -50g, ugotować makaron bezjajeczny z pszenicy durum - 100g, dodać przyprawy, sól i pieprz dwie łyżki groszku zielonego. Koniecznie spożyć surówkę może być z białej kapusty lub inną -100g. Na deser jedno duże jabłko. - 200G.
Ok. 900kcal. 45G białka, 30g tłuszczu, 125g węglowodanów.
Zmieniony przez - slawekop w dniu 2007-02-13 19:57:30
...
Napisał(a)
Moja siostra to tak robiła, że najpierw smażyła pokrojoną w kawałki wieprzowinę, przez jakieś 10min, a następnie dodała taki sos gotowy przywieziony z Włoch, który się tam na małym ogniu gotował przez 45min(od czasu do czasu dolewać wody trzeba). Ona się tak nauczyła gotować we Włoszech więc możesz być pewien, że jeśli tak to zrobisz to będziesz jadł jak Włoch
...
Napisał(a)
macie po sogu obydwoje
gadalem z mama wlasnie i ogolnie od wolowiny odstrasza mniec zas jej przygotowywania, ****a 45min + smazenie najpierw 10 to masz godzine na robienie jednego posilku a ja z tej wolowiny musialbym jesc conajmmniej 2 dziennie. a ryz z kurczakiem zajmuje mi zrobienie po chinsku np 15min czyli tyle ile gotuje sie ryz, kosumpcja 5min i po 20-25 jestem po obiedzie a gdybym mial wolowine to jeszcze bym 30min robil...
gadalem z mama wlasnie i ogolnie od wolowiny odstrasza mniec zas jej przygotowywania, ****a 45min + smazenie najpierw 10 to masz godzine na robienie jednego posilku a ja z tej wolowiny musialbym jesc conajmmniej 2 dziennie. a ryz z kurczakiem zajmuje mi zrobienie po chinsku np 15min czyli tyle ile gotuje sie ryz, kosumpcja 5min i po 20-25 jestem po obiedzie a gdybym mial wolowine to jeszcze bym 30min robil...
...
Napisał(a)
No zara, 2 dziewyczny - obydwie, chlopak i dziwczyna - obydwoje, 2 chlopakow - ??
****a wiem!! obaj
Zmieniony przez - Dee-Jay w dniu 2007-02-13 20:47:39
****a wiem!! obaj
Zmieniony przez - Dee-Jay w dniu 2007-02-13 20:47:39
Poprzedni temat
Budowa masy a ćwiczenia aerobowe
Polecane artykuły