SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dziennik Rafał Zabawa Men's Physique

temat działu:

Iron Horse Series

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 10174

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 83 Wiek 30 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 570
Witajcie mam na imie Rafał jestem zawodnikiem IFBB już drugi rok. Założyłem konto na forum by dzielić się z wami swoim doświadczeniem i sluzyc pomocą :)
W pierwszym roku startów zająłem 3 miejsce na Debiutach Kulturystycznych oraz Pucharze Ziemi Puckiej,
Natomiast w tym roku zająłem 2 miejsce na Mistrzostwach Polski w Kielcach oraz 2 miejsce na Mistrzostwach Europy Juniorów w Hiszpanii. Obecnie szykuję się do sezonu jesiennego.
Bede zamieszczal jak przebiegaja przygotowania:D

1
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!

16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 83 Wiek 30 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 570
Dziś kolejny dzień ketozy i przed ostatni dzień treningu obwodowego jeszcze jutro i pózniej odpoczywam do pucharu polski :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Moje poczynania możecie również śledzić na Facebook:
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Personal Trainer-Rafał Zabawa
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Obecnie szykuje się do Mistrzostw Polski Juniorów do których zostało 3 i pół tygodnia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 262 Wiek 42 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 1237
Witamy w dziale i czekamy na obszerna relacje z treningów jak i odżywiania
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Obecnie jestem na diecie rotacyjnej gdzie manipuluje weglowodanami. Białko i tłuszcz na stałym poziomie:)
Bede wklejał posiłki.
Trening too 2 razy w tygodniu klatka i raz kazda partia plus 2x45 min cardio dziennie
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 262 Wiek 42 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 1237
w takim razie czekamy na wpiski
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Siema dziś trening plecow oraz 2x45min cardio. Waga spada w dol dziś 78.9kg. Dziś niski dzień wegli wiec poleci tylko 50 gr płatków na śniadanie a reszta posiłków po 50gr białka i warzywa.W posiłku potreningowy 25gr kaszy :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Jak ogolnie sie czujesz przy niskich weglach?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Powiem ci że już sie przyzwyczaiłem wiadomo głód jest ale głod zwycięstwa jeszcze wiekszy Dzis wieczorkiem poleci relacja z treningu :)
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Czego sie nie robi dla suKcesu

Zmieniony przez - brojek w dniu 2015-09-15 12:11:05
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Konkurs - Ty i produkt IHS na treningu

Następny temat

Dietetyczne przepisy - Zdrowo i kolorowo !

Sztos