Dzijeszy trening mam za sobą. Było troche ciężko na bica i barki bo chyba za duży ciężar dobrałem.
...
lepiej od początku nie ćwicz z dużymi ciężarami bo możesz się nauczyć złej techniki, dobierz takie obciążenie z którym będzie ciężko ale poprawnie technicznie:)
...
Jesteś bardz oszczupły, więc jedz, jedz, jedz i trochę poćwicz 

"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
...
jak nic ty nie piszesz to nic my nie piszemy.
Wychowany na Polskiej ziemi mych korzeni sie nie wypre
http://www.sfd.pl/Moje_Skromna_Domowa_Siłownia-t754975-s3.html#post11
...
Wrzucaj tutaj ciekawsze wpiski. To i lepsza oglądalność będzie.
Cierpliwość to piękna sprawa
...
Dobra od dzis biore sie na powaznie za moj dziennik.
Raport z dzisiejszego dnia:
dietka:
sniadanie: jajecznica z 3 jaj, duza kromka chleba bialego( razowca nie bylo)
zjadl bym jeszcze platki owsiane ale poprostu mam do nich takie obrzydzenie ze mi nie wchodza. Kiedy wyprobuje przepis na placki z platkami owsianymi.
2 danie: w szkole na obiad spaghetti
3 danie: 6 polowek bułki z serem zoltym i ketchupem (wiem ze nie bardzo dietowe ale akurat tak wyszlo) - posilek potraktowany jako przed treningowy.
4 danie: tak sie sklada ze na obiad w domu tez bedzie spagheti
5 danie. cos sie tam zje.
6 danie: cos bialkowego na sen.
Trening poszedl nawet dobrze. Od dzis wprowadzilem 3 obwod. Zauwazyłem tez ze ciezar na barki nie robi mi juz takich klopotow jak wczesniej.
Pozdrawiam, Przemasso.
Raport z dzisiejszego dnia:
dietka:
sniadanie: jajecznica z 3 jaj, duza kromka chleba bialego( razowca nie bylo)
zjadl bym jeszcze platki owsiane ale poprostu mam do nich takie obrzydzenie ze mi nie wchodza. Kiedy wyprobuje przepis na placki z platkami owsianymi.
2 danie: w szkole na obiad spaghetti
3 danie: 6 polowek bułki z serem zoltym i ketchupem (wiem ze nie bardzo dietowe ale akurat tak wyszlo) - posilek potraktowany jako przed treningowy.
4 danie: tak sie sklada ze na obiad w domu tez bedzie spagheti
5 danie. cos sie tam zje.
6 danie: cos bialkowego na sen.
Trening poszedl nawet dobrze. Od dzis wprowadzilem 3 obwod. Zauwazyłem tez ze ciezar na barki nie robi mi juz takich klopotow jak wczesniej.
Pozdrawiam, Przemasso.
...
Kolejny trening wykonany. Dzis bylo mi dosc ciezko z powodu duzego wysilku fizycznego wczesniej. Jest troche przed 21, a powieki mam tak ciezkie jak by byla 4 w nocy.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!