Witam.
Jestem kolarzem szosowym, ale przez prawie 2 lata miałem przerwę w jeździe z powodu kontuzji kolana. Przybyło mi wtedy 20kg.
Obecnie ważę 100kg przy 183cm wzrostu. Chciałbym znowu zejść na 85kg ale mi sie to nie udaje. Dałem radę zrzucić ze 105 na 100 w ciągu 2 miesięcy ostrej pracy, ale ponizej setki nie idzie...
Jezdząc duzo poprawiłem znacznie kondycję, zauwazyłem duzy przyrost masy mięśniowej w nogach - juz nie ma galarety, tylko twarde muły mi wyrosły
Moja dieta to: zero słodyczy, zero tłuszczów zwierzęcych. gotowane mięso z kurczaka, wędzony dorsz, duzo owoców, ważyw, duzo nabiału.
Kupiłem Lkarnitynę i HMB, ławeczkę do brzuszków. Chodzę na basen.
Zalezy mi na zredukowaniu tłuszczu i wyrzeźbieniu mięśni brzucha, prosiłbym o jakąs poradę osoby doswiadczonej, dzięki z góry
Waga: 100
Wzrost: 183
Obwód klatki: 100cm
Obwód ramienia: 30cm
Obwód talii: 102cm
Obwód uda: 50cm
Obwód łydki: 30cm
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 28%
Aktywność w ciągu dnia: praca w ochronie, stojąca. Studia.
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: kolarstwo szosowe (1500km miesięcznie)
Odżywianie: jem gotowane mięso kurczaka, wędzonego dorsza. duzo warzyw, owoców.
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: wzorowy
Preferowane formy aktywności fizycznej: rower - 500km tygodniowo
basen - 2 razy w tygodniu
gimnastyka - codziennie rano
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: l karnityna
hmb
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: tak
Stosowane wcześniej diety: brak
Jestem kolarzem szosowym, ale przez prawie 2 lata miałem przerwę w jeździe z powodu kontuzji kolana. Przybyło mi wtedy 20kg.
Obecnie ważę 100kg przy 183cm wzrostu. Chciałbym znowu zejść na 85kg ale mi sie to nie udaje. Dałem radę zrzucić ze 105 na 100 w ciągu 2 miesięcy ostrej pracy, ale ponizej setki nie idzie...
Jezdząc duzo poprawiłem znacznie kondycję, zauwazyłem duzy przyrost masy mięśniowej w nogach - juz nie ma galarety, tylko twarde muły mi wyrosły

Moja dieta to: zero słodyczy, zero tłuszczów zwierzęcych. gotowane mięso z kurczaka, wędzony dorsz, duzo owoców, ważyw, duzo nabiału.
Kupiłem Lkarnitynę i HMB, ławeczkę do brzuszków. Chodzę na basen.
Zalezy mi na zredukowaniu tłuszczu i wyrzeźbieniu mięśni brzucha, prosiłbym o jakąs poradę osoby doswiadczonej, dzięki z góry

Waga: 100
Wzrost: 183
Obwód klatki: 100cm
Obwód ramienia: 30cm
Obwód talii: 102cm
Obwód uda: 50cm
Obwód łydki: 30cm
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 28%
Aktywność w ciągu dnia: praca w ochronie, stojąca. Studia.
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: kolarstwo szosowe (1500km miesięcznie)
Odżywianie: jem gotowane mięso kurczaka, wędzonego dorsza. duzo warzyw, owoców.
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: wzorowy
Preferowane formy aktywności fizycznej: rower - 500km tygodniowo
basen - 2 razy w tygodniu
gimnastyka - codziennie rano
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: l karnityna
hmb
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: tak
Stosowane wcześniej diety: brak
1