Szacuny
9
Napisanych postów
711
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
16417
no wiec mam 185cm i waze 72kg powiecie co mam dolozyc do diety
9.20 przed reningiem
ryz 100gram
3 kawalki chleba z drzemem :P cos lekko strawnego
11-13 trening
13.15 obiad zalezy co jest :P czesto ziemniaki z jakims miesiem
15. mleko 400ml + 300gram platkow
17.30 4jajka + 4 kawalki chleba
do tego mam omega3 co byscie dodali bo zabardzo sie nie lapie pomozcie cos na kiszen moja bo nie mam duzo kasy z gory thx
Szacuny
10
Napisanych postów
638
Wiek
38 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
10399
obiad zalezy co jest :P czesto ziemniaki z jakims miesiem hehe przedewszystkim musisz okreslic swoj cel- tj czy chcesz schudnac, nabrac masy czy sie wyrzezbic (wyprzedzajac twoje pytanie - nie da sie wszystkiego na raz ani tez zadne eksperymenty z laczeniem rozbierznych celow nie przynosza dobrych efektow). na poczatek musisz sobie zdac sprawe z istnienia podstawowych skladnikow pokarmowych jakimi sa bialka, weglowodany i tluszcze i tak np kanapka z dzemem to niemal same weglowodany i to w najgorszej mozliwej postaci- sa to cukry proste- smaczne ale prowadza do odkladania tluszczu na ciele bo podnosza szybko poziom cukru we krwi- mozesz to zjesc w ostatecznosci.... przed treningiem. przeczytaj to https://www.sfd.pl/temat173140/ powodzenia
(\__/)
( -'.'
(")_(")
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Szacuny
13
Napisanych postów
1129
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5742
Cóż z tego że pijsze miód? Myślisz że dobrze robisz robiąc to? Źle Miód jest źródłem ww prostych przez co podnosi w organiźmie glikogen itd. poczytaj linki z postu powieszonego wybane posty by marcinecki czy jakso tka i juz bedziesz sporo wiedział!
Szacuny
28
Napisanych postów
2286
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
21699
nie glikogen tylko poziom cukru we krwi spowodawny wyrzutem insulinowym z trzustki glikogen to taki zwiazek ktory gromadzi sie w miesniach co jest dopiero przyczyna duzej podazy cukrow(ale to tak ogolnie tylko).