Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
93
Po wypełnieniu kalkulatora vitalmax dowiedziałem sie,ze moje zapotrzebowanie na dzień wynosi 2852 cal. tj na 1 kg masy ciała:tłuszcze 1,3
weglowodany 5,3
białko 2,0
gdy to obliczyłem wyszło mi ze na dzien potrzebuję 136 g białka,83,4 g tłuszczów i 360,4 g węglowodanów(to wyniki pochodzace z samych posiłków) po dodaniu 3 porcji gejnera (80 g kazda)proporcje się zmieniły tzn białko 184 g,tłuszcze 87,4 g i weglowodany 563 g.Czy to mozliwe ze przy takiej diecie moze byc tak wiele węglowodanów?a jeżlei tak czy to mi nie zaszkodzi?
Szacuny
431
Napisanych postów
56364
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
184874
napisz coś o sobie ile warzysz ile masz wzrostu nie sugeruj się tym obliczaniem bo to i tak wyjdzie wszytsko w trakcie stosowania diety...
podaj cel a pomożemy Ci ułożyc proporcje btw i wymiary np pasa
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
93
Mam 15 lat ważę 68 kg mam 180 wzrostu i w pasie mam 85 cm :)Dieta Na masę:) chcę nabyć masy mięśniowej w szybkim czasie... Miałem brać kreatynę i gejnera ale dowiedziałem się ze zbyt dużo mi to nie da więc sie wycofałem z kreatyny i wezmę ja jak będę miał zastój..;) Gejner-Mass XXL
Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
202
to jedz mniej gainera, patrz ile zjadles i uzupelniaj nim dietke, wydaje mi sie ze 3 dawki to troche za duzo.... 1 porcja powinna wystraczyc, bo przysswoic wegle to nie problem, gozej z bialkiem.... ale jak na mase to weglami tez nie gardz :D :D
Szacuny
733
Napisanych postów
31016
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
94344
Dla mnie bezsensem jest jedzenie 5,3g ww na kg wagi ciała, 3 dawki gainera to też nie wypał, jedyny okres na gainer to okres po treningu(zakładając że to jakiś markowy gainer)