Witam wszystkich. Od niedawna (ok. tygodnia) zacząłem stosować dietę na rzeźbę i redukcję tłuszczu, dodatkowo 6X w tygodniu trening na każdą partię mięśniową i trening regeneracyjny. Już po niespełna 6 dniach zauważyłem nieznaczne, choć pierwsze efekty;) W czym tkwi więc mój problem ?, otóż chodzi mi o dania. Wszystko jest OK z wyjątkiem spożywanego mięsa i ryby :(co tu dużo mówić, nie chce mi to przez gardło przejść ;((( Czym więc mogę zastąpić pierś z kurczaka i gotowaną rybę, aby ilość węglowodanów i białka(!) wynosiła tyle co dotychczas ??? Proszę tu o podanie prostych, łatwo dostępnych potraw. Może mój problem wydawać się zwyczajnie głupi, ale zależy mi na treningu, diecie i szybkim efekcie pracy. Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś pokusił się może o ułożenie dobrej diety dla mnie, ale nie jest to konieczne.
Waga: 72
Wzrost: 185
Obwód klatki: 96
Obwód ramienia: 30
Obwód talii: 79
Obwód uda: 48
Obwód łydki: 34
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: ???
Aktywność w ciągu dnia: Brak
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: siłownia 45 min dziennie przeważnie w godzinach 15.00-16.00
Odżywianie: Przed rozpoczęciem treningu jadłem wszystko co było w lodówce i nie tylko : sery (najczęsciej żółte), jajka, warzywa, mięso (hamburgery, wędliny itp.), zapiekanki, pierogi, chipsy - duża ilość słodyczy.
Po zastosowaniu diety : płatki zbożowe ok. 65g, mleko 900ml, pierś z kurczaka 2X 150g, ryż, makaron, gotowana ryba, warzywa głównie pomidory, cebula i marchewki.
Wszystko mi odpowiada w dotychczasowej diecie oprócz ryby i piersi z kurczaka.
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: -
Stan zdrowia: W dzieciństwie miałem lekką astmę, ale choroba poszła całkowicie w niepamięc.
Preferowane formy aktywności fizycznej: 6 treningów w tygodniu od 30-45min
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: -
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: NIGDY !!!
Stosowane wcześniej diety: -
Waga: 72
Wzrost: 185
Obwód klatki: 96
Obwód ramienia: 30
Obwód talii: 79
Obwód uda: 48
Obwód łydki: 34
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: ???
Aktywność w ciągu dnia: Brak
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: siłownia 45 min dziennie przeważnie w godzinach 15.00-16.00
Odżywianie: Przed rozpoczęciem treningu jadłem wszystko co było w lodówce i nie tylko : sery (najczęsciej żółte), jajka, warzywa, mięso (hamburgery, wędliny itp.), zapiekanki, pierogi, chipsy - duża ilość słodyczy.
Po zastosowaniu diety : płatki zbożowe ok. 65g, mleko 900ml, pierś z kurczaka 2X 150g, ryż, makaron, gotowana ryba, warzywa głównie pomidory, cebula i marchewki.
Wszystko mi odpowiada w dotychczasowej diecie oprócz ryby i piersi z kurczaka.
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: -
Stan zdrowia: W dzieciństwie miałem lekką astmę, ale choroba poszła całkowicie w niepamięc.
Preferowane formy aktywności fizycznej: 6 treningów w tygodniu od 30-45min
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: -
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: NIGDY !!!
Stosowane wcześniej diety: -
http://www.sfd.pl/Synthol_Boys_Frajerzy-t183948.html - wybieramy największego downa z największych ;DD