O MNIE
Za dużo tu się nie rozpisze mam 20 lat i wielką nadwagę od dziś zaczynam z nią walkę mam nadzieję że do wakacji już troszkę jej zbiję zobaczymy jak to wyjdzie.
WYWIARY
Waga 127kg
Wzrost 186cm
Obwód przedramienia 31cm
Obwód klatki piersiowej 128cm
Obwód uda 77cm
Obwód łydki 45cm
Obwód ramienia 40cm
Obwód w pasie 128cm
DIETA
Makroskładniki:
2800kcal
Białko 210g
Tłuszcze 78g
Węglowodany 315g
Będzie to typowe liczenie makro ale około 80-85% tego jedzenia będzie czystym jedzeniem a reszta to będą takie dodatki aby nie było monotonii w jedzeniu. Abym wkręcił się w to z czasem będzie to likwidowane ale wiem że z początku będzie mi ciężko. Nie chce abym po tygodni przestał prowadzić dietę bo znudzi mi się jedzenie BRO po to daje sobie te 20-15%.
TRENING
Poniedziałek Klatka+Biceps
Wtorek Plecy+Triceps
Czwartek Barki+Brzuch
Piątek Nogi+Przedramię
SUPLEMENTACJA
Jak na razie to tylko witaminki dzień-noc, białka nie wliczam do suplementacji wliczane jest jako posiłek
Fotki dodam na tygodniu
Mam nadziej że pod postem będą słowa wsparcia oraz powodzenia bo to będzie mnie motywowało do dalszej pracy
Pozdrawiam :D
Zmieniony przez - MrGrubas w dniu 2016-02-15 22:03:35
Za dużo tu się nie rozpisze mam 20 lat i wielką nadwagę od dziś zaczynam z nią walkę mam nadzieję że do wakacji już troszkę jej zbiję zobaczymy jak to wyjdzie.
WYWIARY
Waga 127kg
Wzrost 186cm
Obwód przedramienia 31cm
Obwód klatki piersiowej 128cm
Obwód uda 77cm
Obwód łydki 45cm
Obwód ramienia 40cm
Obwód w pasie 128cm
DIETA
Makroskładniki:
2800kcal
Białko 210g
Tłuszcze 78g
Węglowodany 315g
Będzie to typowe liczenie makro ale około 80-85% tego jedzenia będzie czystym jedzeniem a reszta to będą takie dodatki aby nie było monotonii w jedzeniu. Abym wkręcił się w to z czasem będzie to likwidowane ale wiem że z początku będzie mi ciężko. Nie chce abym po tygodni przestał prowadzić dietę bo znudzi mi się jedzenie BRO po to daje sobie te 20-15%.
TRENING
Poniedziałek Klatka+Biceps
Wtorek Plecy+Triceps
Czwartek Barki+Brzuch
Piątek Nogi+Przedramię
SUPLEMENTACJA
Jak na razie to tylko witaminki dzień-noc, białka nie wliczam do suplementacji wliczane jest jako posiłek
Fotki dodam na tygodniu
Mam nadziej że pod postem będą słowa wsparcia oraz powodzenia bo to będzie mnie motywowało do dalszej pracy
Pozdrawiam :D
Zmieniony przez - MrGrubas w dniu 2016-02-15 22:03:35