Ogólnie rzecz biorąc, te 4 dni IMO w niczym nie pomogą, ale i nie zaszkodzą (bo to za krótki okres), natomiast te dalsze dwa miesiące to właśnie zasadnicza część programu.

'Mój środek się cofa, prawe skrzydło w odwrocie, sytuacja
jest doskonała. Będę atakował.' - Marszałek Francji Ferdynand Foch
Aha, dla wszystkich sceptyków, nie przecze że może zamieniając grejpfruta na coś innego, to i tak byłby dobry efekt, ale ja podałem tutaj rzecz sprawdzoną, dobrą dietkę, i jest ona w miarę smaczna. Także można coś zmieniać (peewnie, chociaż ja preferuje tego grejpa0 ALE PO CO?? :(
Be water, my friend

Ekstrakt grejpfruta (naryngina, naringenina)
Dietetyczne preparaty spożywcze wspomagające odchudzanie.
Zwykle są to preparaty wieloskładnikowe łączące kilka funkcji, czyli zmniejszające łaknienie, usprawniające przemianę materii i spalanie tłuszczów. W ich składzie znajdziemy też całą gamę suplementów dodających energii (np. Chudeus Curtis Healthcare, Slinea Zdrovit, Aplefit Naturell, Apptrim Pliva Kraków). Do tej grupy można też zaliczyć preparaty na bazie naturalnych wyciągów roślinnych wspomagające odchudzanie (np. z wyciągu z grejpfruta Citrobiotic Sanitas, ekstrakt z fasoli wspomagający trawienie produktów wysokoskrobiowych bez wchłaniania zawartych w nich kalorii Fabacum Vitana czy wspomagający odchudzanie i leczenie cukrzycy preparat na bazie koncentratu ze słonecznika bulwiastego Topinulin Farmapolu
Zmieniony przez - taska w dniu 2005-06-20 17:53:00
Your body cannot go where the mind has not gone first.
><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º>.·´¯`·..><((((º>`
·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º>

jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak

Ech, ale obawiam się, że w wolnej chwili i tak trzeba będzie pogrzebać w pubmedzie, bo "wspomagające odchudzanie" i "zmniejszające łaknienie" to nadal niezbyt dokładne wyjaśnienia.

A próbował ktoś tutaj dietę grejfrutowo-jajeczną ?

Beatus, qui prodest, quibus potest