Szacuny
1
Napisanych postów
56
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
131
Witam,
dzisiaj kumpel mi dal czyste bialko w proszku. On pracuje w zakladzie masarskim noi wyniusl mi troche. Jest to bialko roslinne( chyba). Muwil ze jego ziomki rano wsypuja 2 lyzeczki (male) do mleka. Noi wydaje mi sie ze muglbym rano to pic, a przed treningiem i po treningu TRECA massa.
Prosze o opinie
z gory dzieki.
Szacuny
49
Napisanych postów
5770
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
42384
oczywiscie ze od razu po rozpuszczeniu -> wilgoc przeksztalca kreatyne w bezuzyteczna kreatynine , musisz to wsypac do soku i natychmiast wypic
masz dwa wyjscia albo nosic puszke ze soba , albo jesli masz taka mozliwosc to przesypac czesc do drugiej puszki ( koniecznie HERMETYCZNEJ ) i zostawiac w szafce na silowni ( ja tak robilem )
ale pewnie nie masz szafki wiec pozostaje ci noszenie
Szacuny
203
Napisanych postów
31902
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
94099
jesli w mleczarni to albo sie sciemnia alb ojego sciemniają.
mleko to o on ma to nie jest BIALKO SERWATKI ale SERWATKA czyli kompletna roznica. to co ty masz - 3-5% bialka ,i sporo laktozuy
reasumując - gowno warte, a jesli nawet jesz ctylko 2 lyzeczki CZEOKOLWIEK (jakiego kolewiek bialka) g**** ci da :)
Szacuny
22
Napisanych postów
1759
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
18156
Jeśli z masarni, to jest to prawdopodobnie białko sojowe (o ile mnie pamięć nie myli nazywa się "supro"), które jest dodawane do przetworów mięsnych. Coś w stylu Sojavitu, tyle że bez aspartamu
Zmieniony przez - Marijo w dniu 2004-04-25 21:42:33
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
nie kupuj kota worku lepiej kup firmowe sprawdzone białko , a jak nie to pożądnego kurczaka ! lepiej na tym wyjdzisz niż na niby białku z mleczarni w którym jest więcej laktozy niż wszystkiego , trzeba jak się coś kupuje sprawdzić i zastanowić się czemu jest tak np tanie
Szacuny
22
Napisanych postów
1759
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
18156
Panowie! Nie czytacie co chłopak pisze... On kupił je w masarni, nie w mleczarni, a w masarni wykorzystuje się do przetworów mięsnych własnie białko sojowe (swoją drogą całkie niezłe - jeśli tym białkiem jest supro).
Szacuny
49
Napisanych postów
5770
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
42384
faku to bialko sojowe jest - wez sobie w supermarkcie do reki jakies parowki albo kielbase taka zapakowana w folie i przeczytaj sklad - wszystkie prawie sa dobialczane soja
Szacuny
1
Napisanych postów
56
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
131
Hmm no wiec po 1. nie kupilem tego tylko on mi wyniusl za free. no a po 2 to sa tak zróźnicowane odpowiedzi ze juz sam niewiem co myśleć. Wiec tak: skoro mam to nie wyrzuce wiec bede je brał. tylko czy dobrze tak rano je wypic z mlekiem a trecka przed i po treningu ????