Siemka planuje zacząć nowy cykl i jako bonuskupiłem sobie 4 kg serwatki w proszku i dokońca nie wiem czy dobrze zrobiłem bo słyszałem od kumpla ze jest to g**** warte jako dodatkowy składnik białka i węglowodanów w diecie.A co wy o tym myślicie ???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
koksik701 człowieku rok ćwiczysz i już się na saa bierzesz - gdzie rozum...
Nawet nie masz diety i pewnie nie wiesz co to jest
Z takim myśleniem to daleko nie zajedziesz...

Z takim myśleniem to daleko nie zajedziesz...
...
Napisał(a)
hihi niewiedzialem ze serwatka to doping 

Some people dream... of breaking free.. of pushing limits... beyond the physical... beyond the mental... and some people... live the dream
...
Napisał(a)
Ma napewno jeden plus kształtuje charakter bo żeby wypić to cholerstwo trzeba być prawdziwym twardzielem

...
Napisał(a)
Najlepsza jest z wodą, wsyp 1kg serwatki na 5 litrów wody i gotowe, możesz już malowac ściany 

...
Napisał(a)
haha
a co do tego "suplementu" - jesli strawisz bez zadnych problemow tzn ze sie przyjmuje

a co do tego "suplementu" - jesli strawisz bez zadnych problemow tzn ze sie przyjmuje

12 spampostów w suplach i MMA
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
DOPING - spampost nr 100 <brawo>
...
Napisał(a)
Wiem że dla niekrórych może i to jest g**** ale nawet daje coś bo przez niecały tydzień przytyłem 1.5 kg a to w moim przypadku bardzo dużo. Zobaczymy jak połączy się to z winstrolem albo avagorinem to dopiero kopnie <lol>
...
Napisał(a)
Jeśli wrzucasz SAA to nie przypisuj takich efektów serwatce w proszku. W niej jest tylo 13% białka, więc żeby dostarczac go choc w jednej porcji 30g musiałbyś wypic ponad 200g na raz. Jeśli twój żołądek i kubki smakowe to wytrzymają to jesteś prawdziwy kozak 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!