Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam,postanowiłem napisać ten temat ponieważ chcę abyście ocenili mój "plan" dotyczący odchudzania.
Od 2tygodni wziąłem się za odchudzanie schudłem jakieś 2kg
(rower stacjonarny,górski,siłka,aeroby)
ale nie z brzucha,choć jadę od miesiąca na ABSie.
Teraz postanowiłem robić rano A6W(raz ukończyłem).
Myślę żeby schudnąć do 53-54kg przy wzroście 162cm a potem ostro przypakować na masę bez suplementów.
Czy to jest możliwe??
PS;
Mój brzuch na wdechu jest wywalony jak balon,a rano gdy wstanę fajny-płaski,szklanka wody i po płaskim brzuszku ktoś miał taki problem???
Szacuny
7
Napisanych postów
1137
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
13203
Zawsze jak ktoś słyszy że człek ma mało kg i chce się odchudzać to wszyscy piszą, żeby brał się za michę ;] Ale są jeszcze ludzie drobnokościści którzy z reguły mało ważą + też mogą mieć fet. Ktoś kto jest tak szczupły to po redukcji i tak niewiele/nic nie straci z mięśni bo ich niewiele jest. Jedyne co to może spalić ten fet i zacząć normalnie masować. Nie widzę w tym nic nienormalnego.
Moje p4p:
- Anderson Silva
- Jones
- GSP / Aldo
Favs: A. Silva, Rashad, Shogun, Fedor,t he Reem, Palhares, B.J. Penn, GSP, Machida, Aldo, Jones
Szacuny
40
Napisanych postów
7165
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
30776
Jak się waży mało, mało ma się w obwodach poza brzuchem, to znaczy że mamy słabe mięśnie brzucha/ewentualnie otłuszczone. Poza tym bez sensu jest tracić ostatnie kilogramy na redukcji, gdy waży się zdecydowanie za mało w stosunku do swojego wzrostu. Druga strona medalu - ciężko się chudnie jak jest mało mięśni.