Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Brzuch pomocy!!!

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 2156

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 36 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 212
Witam i prosze o pomoc cwicze na brzuch juz od pewnego czasu efekty widac ale nie sa tak zadowalajace jak sie spodziewałem nie wiem co zle robie.Moj brzuch juz nabiera kształtów ale tylko pod klatka piersiowa dolne partie sa tak jakby nie naruszone prosze o jakies cwiczenie dziekuje za szybkie odpowiedzi.Dobre rady nagradzam sogami .Pozdro!!

Zmieniony przez - broker19 w dniu 2005-05-13 19:48:15

daze do tego zeby byc wiekszym i silniejszym ale to nie wszystko co chce osiagnac siła lezy w słowie

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 400 Napisanych postów 5586 Wiek 38 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 39451
Do autora tematu- przede wszystkim wszelkiego rodzaju wznosy w zwisie (przydalby sie drazek, ale od biedy mogly by tez byc drabinki), podciagania kolan do klatki itd. To najlepsze cwiczenia, poza tym na lawce do brzuszkow tez mozesz robic podciaganie nog (najlepiej z ugietymi kolanami, zeby nie obciazac kregoslupa)- rekami czymasz drazek, na ktorym przy normalnym cwiczeniu miesni brzucha na tej lawce zaplatasz nogi, nogi podkurczone opuszczasz (nie dotykajac ziemi!!!) i wznosisz do klatki piersiowej. Dla mnie swietne cwiczenie Co do tluszczu "po bokach"- dieta + cwiczenia miesni skosnych brzucha (nie tylko prostych!) Pozdrawiam.

Ile trzeba wlozyc pracy by najlepszym byc? Tysiace godzin, 300 poza domem dni...

Moj dziennik crossfit:

http://www.sfd.pl/Dziennik__Z_crossfitem_po_formę-t857818.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 1650 Wiek 51 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 29299
Dolne partie brzucha trudniej ukształtować.Ćwiczeń na brzuch jest sporo,wystarczy poczytać...,a nagradzać nie masz czym!!!!!

Trza być twardym, nie miętkim!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
polec mi jakies cwiczenia na dolne partie

daze do tego zeby byc wiekszym i silniejszym ale to nie wszystko co chce osiagnac siła lezy w słowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 1650 Wiek 51 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 29299
Podciąganie kolan(nóg)w zwisie lub w podporze.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 169 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 2157
Timki:
Jest teki trening abs 2. Bardzo ciekawy, ktory dziala na dolne partie. Link masz tutaj: http://www.witnet.gda.pl/~lukas/abs.pdf poczytaj sobie. Naprawde ciekawe rzeczy o trenowaniu brzucha i same cwiczenia. Jesli nie masz drazka, to polecam wznosy nog do pionu lezac na plecach. Prawidlowo robic wznosy jest w sumie ciezko, a badziew nic nie daje...
pozdro

Człowiek wart jest tyle, ile dobrego uczynił
Moje foty po a6w do oceny http://www.sfd.pl/temat198423/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
To raczej koledze,który zadał pytanie się przyda,ale i tak dzięki.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
hehe Bylo ostatnie jakos cos mi sie pomylilo
Do autora tematu: Mie mozesz dawac sogow, bo nie masz abonamentu

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
No własnie widze nie wiem od kiedy wprowadzili aboanament pewnie nie dawno bo dosyc czesto bywam na forum dzieki za wszytkie odpowiedzi miałem juz ten program budowy miesni abs2, chciałbym jeszcze jakies cwiczenia na dolne miesnie wiem ze dobre sa wznosy na drazku ale nie posiadam takowego sprzetu potrzebowałbym cwiczenia do wykonywania w domu jak znajdziecie jakies napiszcie czekam na odpowiedzi pozdro all

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Mozesz robic te wznosy nog do pionu lezac oraz jesli nie masz drazka mozesz sprobowac opieranie sie rekami miedzy krzeslami (albo cos, gdzie rece beda jeszcze wyzej) i podnoszenie nog jak najwyzej. Trzeba byc niezle rozciagnietym zeby to dobrze zrobic i miescnie mocno daja. Jak przy poziomce. Najlepszy jest jednak drazek i wznosy.
pozdro

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
widze marosz ze dobrze znasz sie na trenigu brzucha mozesz mi przesłac swój cykl trenigowy ile powtorzen i jakie cw. robiłes w kazdym tygodniu.jezlei nie sprawi ci to kłoptu napisz na forum pozdro maro_sz_17

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 574 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 5150
dół brzucha jest bardziej zatluszczony i mniej widać efekty, polecam unoszenie nóg.... o gólne cwiczenia, nie skupiaj sie tylko an dole
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

my trening do oceny

Następny temat

...::: PROBLEM Z RZEŹBA :::...

Spalanie
Polecane artykuły