Szacuny
2
Napisanych postów
212
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
4234
a jak ze smakiem?bo ja dostalem kilka dni i zauwazylem ze jest kwaskowe w smaku nawet jak jakis cukierek i to tak ma byc?Bo sie wystraszylem ze ktos mi jakies cukierki sprzedal..
Szacuny
9
Napisanych postów
590
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
13157
Na mnie działają , i nie jest t placebo , korzyści libido więcej siły na treningach i sucha masa ,na niekorzyść przy 4 tabach ból głowy i to taki że iboprofen nie pomagał a ponad to problemy z zaśnięciem duże pobudzenie. po zmniejszeniu dawki do 2 gr skutki ubocznych nie ma ale plusy także słabsze ,jadnak polecam spróbować po 30 lat .
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
144
Witam! ja to jem z zenszeniem witamia d i jest elegancko zdecydowana poprawa libido regeneracji i samopoczucia ! zaraz dorzuce kretke i znowu jakies kilo do przodu
Szacuny
13
Napisanych postów
466
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
29554
W całości lub rozgryzasz, smakuje jak cukierki pudrowe Jestem w okolicy 3-go tygodnia i od jakiegoś tygodnia zauważyłem poprawę w ubiciu mięśni, siła na plus chociaż to bardziej zasługa zmiany treningu, libido miałem wysokie i nic się nie zmieniło w tym kierunku.
Wcinam wg zaleceń, a w dnt 2x2tab lub na noc 4tab.
Szacuny
9
Napisanych postów
590
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
13157
Śmiało 2 miesiące można ja brałem 2-3 gramy przez 2 miechy .,to mimo wszystko łagodny środek choć skutki tak pozytywne jak i negatywne się czuje ,zwłaszcza w moim wieku .