witam pisze 1 raz w tym dziale i to z koniecznosci!duzo korespondowalem z ludzmi ktorzy na kulturystyce i sliwni sie znaja i doradzili mi ulozenie sobie diety!
otoz nie stosuje diety i dlatego mnoje wyniki sa takie jakie sa czyli mizerne!
cwicze rok bez diety i wygladam jak piz.da!
przyszdl czas na diete i na zmiane treningu!to 2 juz jest zalatwione i przyszedl czas na diete ktora wg wszytskicj jest polowa sukcesu do ladnej budowy!
czy jest taka osoba na forum ktora pomogla by mi ulozyc prosta SKUTECZNA diete ktora pomoze mi w nabraniu wiekszej jeszce masy i sily lub wyrzezbieniu sie?naprawde nie znam sie na tym wiec nie wiem do czego dieta mi jest potzrenba(masa sila czy rzeba)!
jesli opis nic nie da wrzucic moge fote mojej postury bez pompy abyscie ocenili!
czekam na powazne odpowiedzi bo temat jest powazny mysle!pozdrawiam
km138
caly ja
: waga 81, wzrost 185, 16 lat,
otoz nie stosuje diety i dlatego mnoje wyniki sa takie jakie sa czyli mizerne!
cwicze rok bez diety i wygladam jak piz.da!
przyszdl czas na diete i na zmiane treningu!to 2 juz jest zalatwione i przyszedl czas na diete ktora wg wszytskicj jest polowa sukcesu do ladnej budowy!
czy jest taka osoba na forum ktora pomogla by mi ulozyc prosta SKUTECZNA diete ktora pomoze mi w nabraniu wiekszej jeszce masy i sily lub wyrzezbieniu sie?naprawde nie znam sie na tym wiec nie wiem do czego dieta mi jest potzrenba(masa sila czy rzeba)!
jesli opis nic nie da wrzucic moge fote mojej postury bez pompy abyscie ocenili!
czekam na powazne odpowiedzi bo temat jest powazny mysle!pozdrawiam
km138
caly ja