Siemka. Mam na imię Kacper, mam 17 lat, mieszkam w skromnym mieście Koninie i chodzę do technikum ;) Ćwiczyć zacząłem około 2,5 lata temu, ale kulturystyką zacząłem się interesować góra 1,5 roku. 1 rok to było bieganie, rower i takie tam :D. Jaki jest mój cel? Moim Celem jest wystartowanie w jakiś zawodach kulturystycznych w swoim życiu. To jest moje marzenie, ale samo marzenie nie wystarcza, trzeba działać!!
Możę zacznę od swoich planów teraźniejszych oraz czynności. A więc:
Moim celem teraz jest redukcja. Trwa już 4 miesiące, ale z tygodnia na tydzień ten tłuszcz coraz ciężej schodzi :( Dietę wrzucę (oczywiście to będzie przykład np: z jednego dnia, bo wiadomo nie da się jeść tego samego codziennie ;) ) Kończę redukcję dopiero 18.07 ;)
Wymiary: Nie wykonuje ich, pomimo że to podstawa :) Jak będe miał czas to je wykonam.
Suplementacja: Moim zdaniem jest to tylko dodatek, nie stosuje żadnych suplementów, nie potrzebuje ich ;)
Zdjęcia: Wrzucę parę zdjęć

Możę zacznę od swoich planów teraźniejszych oraz czynności. A więc:
Moim celem teraz jest redukcja. Trwa już 4 miesiące, ale z tygodnia na tydzień ten tłuszcz coraz ciężej schodzi :( Dietę wrzucę (oczywiście to będzie przykład np: z jednego dnia, bo wiadomo nie da się jeść tego samego codziennie ;) ) Kończę redukcję dopiero 18.07 ;)
Wymiary: Nie wykonuje ich, pomimo że to podstawa :) Jak będe miał czas to je wykonam.
Suplementacja: Moim zdaniem jest to tylko dodatek, nie stosuje żadnych suplementów, nie potrzebuje ich ;)
Zdjęcia: Wrzucę parę zdjęć