...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
tam barki..., klatka, przede wszytkim klatka. lewy pierś Ci bardziej zwisa a Ty o jakąś tam chrząstkę sie martwisz
...
Napisał(a)
elo121witam co sadzicie o tej sylwetce
za***ista, popraw lapy, klata troche niesymetryczna, brzuch ok.
za***ista, popraw lapy, klata troche niesymetryczna, brzuch ok.
NO PAIN NO GAIN
...
Napisał(a)
no to uroczy jesteś
barki rób, naramienne i kapturki urosna to kości nie będą wystawać.

barki rób, naramienne i kapturki urosna to kości nie będą wystawać.
...
Napisał(a)
Wiele osob ma z tym problemy,ja troche tez,ale zaczynam ostra robote i wiem ze miesnie to zakryja i nie bedzie to takie fest widoczne.Widocznie zaniedbales barki albo masz za malo masy,klatka w tym ma tez jakis udzial jak ja cwiczysz.Jeśli masz jakies zdjecia to daj ocenimy jak to wyglada i doradzimy.Sluchaj a czy czujesz z tylu barkow kostki,bo to sa glowne kosci ktore odpowiadaja za poszerzanie sie.Napisz cos wiecej i wrzuc jakies fotki.Pzdr
...
Napisał(a)
jeju zdjecia nie moge dac bo niemam apartatu i chodzi mi o te kosci wystajace
...
Napisał(a)
Jedna chwila może zmienić twoje życie.
Śpiewa z nami cały kraj, je**ć, ja**ć ITI!
...
Napisał(a)
chcesz zapobiec tym koscia?? wg. mnie najlepsze rozwiazanie to.. wklej zdjecie do painta i wymaż gumka....
...
Napisał(a)
kiedy zaczynałem cwiczyć miałem identyczny problem kości wystawały mi tak mocno że były widoczne przez koszulkę szmat czasu ale takie rzeczy się pamięta
przykładaj uwagę do treningu barków i mieśni kapturowych a będzie ok
cierpliwość

przykładaj uwagę do treningu barków i mieśni kapturowych a będzie ok
cierpliwość

zakochałem się w dziewczynie-metanabol ma na imie
...
Napisał(a)
Wlasnie cwicz barki,musza byc okragle i dosc przypakowane,to kosci przestana byc widoczne.Tez mam troche z tym problemu,prawy bark mi strzela,denerwuje mnie to nie wiem co mam zrobic ale cwicze dalej.Przez noszenie plecaka na prawym barku zszedl mi minimalnie nizej i wysunal sie troche do przodu,przez to kosci bardziej wystaja,lewy juz lepiej,miesien naramienny mam lepiej wypakowany niz prawy,ale mysle ze sie to zredukuje,i jeszcze lopatka wrąbana w plecy,prawie ze jej nie czuje(moglem na jednym barku nie nosic ach;/).Moze jak zaczne przybierac na masie to juz to stanie sie problemem ktory bede olewal.Tragicznie nie jest ale trzeba popracowac.
...
Napisał(a)
za***ista masa
teraz redukuj

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!