Szacuny
5
Napisanych postów
198
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1520
chyba wiem o jakie kosci ci chodzi moj kumpel tak ma przy barkach takie jakby kulki :P tzn przy jednym barku kulka taka i przy drugim ale jemu jakos to nie przeszkadza heh i wsumie nikomu do okola :P
Szacuny
0
Napisanych postów
163
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3331
Ładniutki jestes ładnie pewnie dupeczki rwiesz na taka sylwetke to kazda Twoja.Ale chłopie nie cwicz juz lepiej bo godzila z Ciebie wyrosnie A tak na serio to znam duzo osob co mają taki sam problem. Rob wznosy przodem i bokiem,barki cwicz i powinno sie to zakryc tak mysle. Pozdro
Szacuny
1
Napisanych postów
1491
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
22094
Cos mi sie wydaje, ze ktos tu powinien sie wziac za tepienie spamerstwa. Modzi odpowiedzialni za ten dzial chyba przysypiaja ostatnimi czasy.
Problem wbrew pozorom jest powazny i nie bedzie Ci latwo "zabudowac" te wystajace kosci bo w tym miejscu akurat zadnych miesni nie ma. Jedyna nadzieja w konkretnym rozbudowaniu tylniego aktonu barkow, co bedzie b. trudne. Kaptury raczej nie siegna i watpie abys dal rade je tak rozbudowac. Poza tym jak mniemam te kosci tez wystaja z przodu sylwetki, biegna tuz kolo szyi, zgadza sie?
Ciężar jest Bogiem, trening - nałogiem, życie - zabawą, siła - PODSTAWĄ!
Szacuny
0
Napisanych postów
47
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
11345
Część barkowa obojczyka, przy połaczeniu z łopatką. Te dwie kulki są dobrze widoczne u Shwarzeneggera w okresie już po zakończeniu kariery kulturystycznej, gdzie dość znacznie spadła mu masa. Strzelaniem w barku nie ma sie co przejmować jesli nie sprawia bólu. Ścięgno dwugłowego przeskakuje pomiedzy gózkami kości ramiennej. Troche akustyki nie zaszkodzi nikomu.
Szacuny
3
Napisanych postów
641
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
7295
Ogolnie sylwetka na plus, dobra masa Ale zauwazylem spora dysproporcje na klacie, zrob cos z tym i to jak najpredzej... Teraz tylko wycinka i na plaze, ale ogladania mordy mogles nam darowac, co ciee te wary tak spuchly Ogolnie ryj bardzo nie wyjsciowy...
Pomogłem Ci, daj mi soga... Nie pomogłem ci, też mi daj...