wiem ze to już było ale chciałem się zapytać jaki najlepszy posiłek przed snem jakiś antykataboliczny może być np. jajecznica z 3 żółtek i 5 biełek bo na wiekszosci forum pisze że tuńczy ale tuńczyk już mam przed treningiem w diecie co proponujecie proszę o szybką odpowiedź
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Pyszny koktajlik: twarożek, trochę jogurtu naturalnego, do smaku może być miód ale odrobina+nieco wody, żeby nie wyszedł z tego gęsty kloc 

...
Napisał(a)
nie lepiej bylo zadac to pytanie w temacie pojedyncze pytanie chyba wystarczy twarog poltlusty
...
Napisał(a)
serek wiejski,twarog poltlusty i starac sie zeby było jak najmniej ww
Eat well
Train hard
Live long
Be happy!!
...
Napisał(a)
serek wiejski,twarog poltlusty a przede wszystkim starac sie jesc jak najmniej ww
Eat well
Train hard
Live long
Be happy!!
...
Napisał(a)
Twarog poltlusty
Twarog chudy+kapka oliwy
Jaja
Serek wiejski
Tlusta ryba
Chuda ryba+oliwa
chude mieso+oliwa

Twarog chudy+kapka oliwy
Jaja
Serek wiejski
Tlusta ryba
Chuda ryba+oliwa
chude mieso+oliwa

GÓRA---->I am What I am
...
Napisał(a)
Ja sobie robie tak:
200g twarogu półtłustego + troche mleka. To sobie mieszam w misce (mleko żeby nie był taki gęsty). Do tego wkrajam szczypiorek, cebulke, rzodkiewkę. Przyprawy i wcinam ;)
Tzw poznański "gzik" :P
200g twarogu półtłustego + troche mleka. To sobie mieszam w misce (mleko żeby nie był taki gęsty). Do tego wkrajam szczypiorek, cebulke, rzodkiewkę. Przyprawy i wcinam ;)
Tzw poznański "gzik" :P
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!