[...] spożywania znacznych ilości owoców i warzyw, których włókno ułatwia funkcjonowanie przewodu po-karmowego, a przy tym dostarczają one niewiele kalorii. Diety bogate w produkty roślinne, rozsądnie połączone z pożywieniem komplementarnym (produkty mleczne, niezbyt tłuste mięsa), mają ponadto tę przewagę, że zapewniają organizmowi odpowiednią [...]
[...] i zwierzęce. POKARMY ZWIERZĘCE *Wołowina,cielęcina i wieprzowina-chude mięso *Wątrubka i nerki *Chuda szynka i bekon *Drób *Mleko,ser,jogurt,jajka Zawsze wybieraj produkty o obniżonej zawartości tłuszczu -1 lub 2-procentowe mleko niskotłuszczowy jogurt oraz niskotłusczowy ser. Źródła węglowodanów - ryż, kasza, makaron Źródła białka - [...]
[...] się smażenia jako metody kulinarnej. Zdecydowanie lepsze jest gotowanie, duszenie bez obsmażania lub pieczenie w folii. • W codziennym jadłospisie powinny się znaleźć produkty mleczne, pełnoziarniste produkty zbożowe, warzywa, owoce oraz chude mięsa i przetwory mięsne. • Ograniczyć warto cukier i słodycze ze względu na występującą u [...]
[...] TESTOSTERONE CYPIONATE (przez LEMON GOLDLINE INTERNATIONAL PHARMACEUTICALS), BOLA-STERONE, DIHYDROLONE, HEXALONE, NORDIETHYLENE, OUINOLONE, DIHYDRO-MESTERONE, wszystkie produkty produkowane przez INTERNATIONAL PHARMACEUTICALS (jakkolwiek nie są one najgorsze). PRONABOL jest na normalnych listkach, OXANDROLONE w plastikowych pudełkach, listki [...]
[...] KILOGRAM WAGI CIAŁA: Następnym ważnym sposobem na przyrost mięśni jest białko - dostarczone z pokarmem aminokwasy, wywodzące się z białek ( mięso, drób, ryby i produkty mleczne) stają się częścią nowej tkanki oraz zapewniają przyrost i odbudowanie mięśni. Jednak Berning ostrzega: „oczywiście białko jest potrzebne dp przyrostu, ale [...]
[...] w pełni wykorzystywać swoich genetycznie uwarunkowanych możliwości, jak najlepszego rozwoju fizycznego i umysłowego. Człowiek prawidłowo odżywiający się spożywa różnorodne produkty spożywcze w odpowiednich ilościach i proporcjach. Racjonalne żywienie polega nie tylko na zaspokojeniu w sposób optymalny zapotrzebowania organizmu na energię i [...]
[...] powinny być następujące - 60% węglowodanów, 25% protein, 15% tłuszczów. Wyżej wymienione składniki powinny być czerpane spośród 4 głównych grup żywieniowych: mięso i jaja, produkty ziarniste i orzechy, warzywa i owoce, produkty mleczne. Należy zwracać uwagę na to, aby proces przygotowania tych produktów do spożycia był jak najprostszy i [...]
[...] powinny być następujące - 60% węglowodanów, 25% protein, 15% tłuszczów. Wyżej wymienione składniki powinny być czerpane spośród 4 głównych grup żywieniowych: mięso i jaja, produkty ziarniste i orzechy, warzywa i owoce, produkty mleczne. Należy zwracać uwagę na to, aby proces przygotowania tych produktów do spożycia był jak najprostszy i [...]
[...] godzin, zależy od organizmu, predyspozycji i od spożytego posiłku (3-6h)!!! -------------------------------------------------- GAINERY Gainery, weight gain powders - produkty umożliwiające uzyskanie przyrostu masy ciała, bez zwiększenia tkanki tłuszczowej. Zawierają białka (ang. proteins), węglowodany (ang. carbo), witaminy, minerały oraz [...]
[...] większym stopniu składa się z pustych kalorii,czyli zastają nam tylko BTWw czasami z dodatkiem cukrów czy też tłuszczy. ‘Czystym’ produktem z całą pewnością można nazwać produkty, którymi obdarzyła nas natura,wszelkiego rodzaju mięsa,ryby,jaja,nasiona,orzechy,warzywa i owoce. Jeśli ludzka ręka nie tknęła tych produktów,nie są [...]
[...] wszystko czego nam potrzeba. Znajduje się tam do ściągnięcia prosty program oparty na arkuszu kalkulacyjnym. W arkuszu tym zawarte sa praktycznie wszystkie popularne produkty spożywcze wraz z tabelami zawartości poszczególnych mikroskładników. jest to zatem doskonały sposób na szybkie i bezproblemowe podliczenie co i w jakich ilościach [...]
[...] podstawowym budulcem organizmu, materiałem do budowy mięśni, tkanki łącznej, skóry, włosów i innych ważnych tkanek. Białka z pożywienia, dostarczane przez mięso, drób, ryby, produkty pełnoziarniste, jajka, rośliny strączkowe i niektóre rodzaje warzyw, są rozszczepiane do aminokwasów. Dzienne zapotrzebowanie na białko u dorosłego człowieka [...]
[...] podstawowym budulcem organizmu, materiałem do budowy mięśni, tkanki łącznej, skóry, włosów i innych ważnych tkanek. Białka z pożywienia, dostarczane przez mięso, drób, ryby, produkty pełnoziarniste, jajka, rośliny strączkowe i niektóre rodzaje warzyw, są rozszczepiane do aminokwasów. Dzienne zapotrzebowanie na białko u dorosłego człowieka wynosi [...]
[...] że sprzedają coś dobrego. Ale nie wiedzą, że krzywdzą tym siebie i innych ludzi - współczuję im. I może to stanie się waszym powodem, dla którego wciąż będziecie kupować ich produkty ;-) Ale pozwólcie mi, że was zapewnię... Jeśli razem dziś przestaniecie je kupować oni znajdą coś innego, co będą sprzedawać. Nic im nie będzie. Nie przejmuj się o [...]
[...] z nas nie wie co je! Etykiety na artykułach spożywczych nie mówią ci wszystkiego. Większość zawiera pewne ilości, chociażby tylko śladowe, pestycydów, chyba że jesz tylko produkty hodowane w warunkach naturalnych - tak zwane organiczne lub ekologiczne. Przeciętny człowiek spożywa w ciągu roku warzywa i owoce, które zostały spryskane prawie 5 [...]
Rozstępy są to blizny-pasma ścieńczałej pomarszczonej skóry, na początku wyniosłe jednak z czasem ulegające zanikowi.. Najczęściej predysponowanymi miejscami do pojawienia się rozstępów są: pośladki, górna część ud, okolice brzucha i bioder, okolice stawów ( kolanowych i barkowych ). W czasie ciąży zmiany umiejscawiają się w obrębie skóry [...]
[...] B12 nie jest syntezowana ani przez zwierzęta, ani przez rośliny wyższe, ale tylko przez bakterie, jest witaminą zarówno dla zwierząt jak i roślin. Głównym jej źródłem są produkty zwierzęce, zwłaszcza wątroba i mleko, ryby.W niewielkim stopniu jest tworzona przez bakterie w przewodzie pokarmowym, skąd jest wchłaniana tylko w obecności tzw. [...]
[...] jednoczesnej wysokiej dawki wapnia i fosforu lub w przypadku niewydolności nerek. Źródła: Głównym jego źródłem w naszym pożywieniu są rośliny strączkowe, grubo mielone produkty zbożowe, warzywa zielone, podroby, migdały, orzechy, morele, figi, banany oraz kakao. Mangan: Mangan jest pierwiastkiem śladowym wchodzącym w skład wielu tkanek i [...]
[...] 30 min Dzień 5: Jak w dniu 3 IV Zdjęcia http://oi57.tinypic.com/rk7l8w.jpg http://oi58.tinypic.com/x1lsia.jpg SUPLEMENTY ACTIVLAB: Firestarter http://www.activlab.pl/produkty/dla-kobiet/kondycja-i-rekreacja/firestarter Machine Man Burner http://www.activlab.pl/produkty/dla-sportowcow/uroda-i-sylwetka/machine-man-burner HGH Night [...]
[...] napojami zapomną o jakiejkolwiek redukcji ilości tkanki tłuszczowej. Należy również zwrócić uwagę, że pewne niemieckie oraz amerykańskie firmy wytwarzające produkty o wysokiej jakości w standardach farmaceutycznych, nie posiadają HCA w swoim arsenale środków przyśpieszających redukcję tkanki tłuszczowej. Powyższe postępowanie [...]